Yagmur sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar!

Yagmur
21 Ekim 2024 12:02

2022 yılında Hoover bulaşık makinesi aldım, aldığım için bin pişman olduğum bir makineydi. Daha aldığımız ilk hafta arıza yaptı. Servisi aradık, servis geldi. Bir parça değişimi yapılması gerektiği söylendi. Değişim yapıldıktan sonra bir ay gibi bir süre kullandık ve 2. Ay yine aynı sorunla karşılaştık. Tekrar servisi aradık ve tekrar servis geldi. Tekrar makinemi götürdüler, tekrar parça değişimi yapıldı ve bu süre tam 2 ay sürdü. 2 ay boyunca bulaşık makinem gelmedi. Yaklaşık 2 yıl olacak, 2 yıldır ben bu makineden asla memnun değilim. Sürekli servisleri arıyorum, sürekli servis geliyor, gidiyor, geliyor. Böyle değersiz, bu kadar kötü bir ürün daha görmedim. Asla memnun değilim. Gerekli yerlere şikayetimi yapacağım ve bir daha asla bu markayı almayacağım. Okuduğum bütün şikayetlerde aynı şeyi görüyorum. Herkes servisin gelip gitmesinden ve ürünün sürekli arıza çıkarmasından şikayetçi. Tüketici Hakları'na şikayetimi yaptım. Bakın, servis değişimi istemiyorum, ürün değişimi asla istemiyorum. Tamamen ücretimin iadesini istiyorum. Bir daha asla bu ürünü almayacağım.

23 Ekim 2024 10:21

Hover bulaşık makinesi ile sorunlarımız bitmiyor sürekli bir arıza problemi çıkıyor. 2022 yılında sıfır olarak aldığımız makine hala arıza çıkartıyor 2024 yılına geldik Aradan 2 yıl geçmesine rağmen sürekli aynı problemleri tekrarlıyor artık gerçekten çok yorulduk sürekli servis aramaktan bıktık. Üstelik gelen servis makineyi götürüyor ve 1 ay 2 ay 3 ay makinemiz gelmiyor parça sorunu bir türlü çözülemiyor 0 makinenin Ne gibi bir parça sorunu olabilir. Ben bu makineyi sıfır aldım aldığımın ilk ayı parça değişimi yapıldı 2 ay tekrar bir parça değişimi yapıldı tam toplamda 3 kere parça değişimi yapıldı neden sıfır bir ürün neden parça değişimi 2 yıl içerisinde anakartı yandı ve şu an anakartın gelmesini bekliyoruz servisi arıyorum asla bir geri dönüş alamıyorum Biz bilemiyoruz Efendim fabrikadan çıktı Efendim çıkışı yapılacaktır sizi arayacaklardır deyip bizi sürekli oyalıyorlar tam bir ayı geçti bakın bir aydır makinem çalışmıyor niye Neden Çünkü bize bozuk makineyi sattılar bulaşık makinesinden asla memnun değiliz bu kadar berbat bir ürünün satışa sunulması tamamen bir suçtur gerekli yerlere şikayetimi bildireceğim ve asla vazgeçmeyeceğim.

22 Ekim 2024 15:40

Bulaşık makinesi ile ilgili yazmış olduğum şikayetten dolayı bana hemen geri dönüş yaptılar fakat dönüşleri bile aldatıcı hemen yarın gelip parçanızı takacağız dediler makinenizin parçası tamam dediler sizi arayacaklar gelmeden dedim dendi ama ne gelen var ne giden servise arıyorum Biz bilgi veremeyiz size diğer servise aktarıyorum diyor asla ama asla çözüm odaklı değiller sonuna kadar Tüketici Hakları'na şikayetimi dile getireceğim.

21 Ekim 2024 11:46

2022 yılında. Hoover bulaşık makinesi aldım yaklaşık 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde makinemiz arıza yaptı servisi aradık Servis geldi parça değişimi yapılması gerektiğini söylendi Makine mi götürdüler ve tam 2 ay boyunca makinem gelmedi defalarca servisi aramamıza rağmen bize geri dönüş yapılmadı 2 ay 2 ayın sonunda Bulaşık makinemiz geldi ve tekrar kullanmaya başladık fakat sorunlarımız hala giderilmedi ayda bir sürekli arıza çıkardı sürekli gelip makinamı götürüp parçasını değiştirip geri getirdiler artık bu son noktaydı Şimdi ise ana kart yandı Ana kart için götürdüler ve tam bir ay oldu hala bize geri dönüş yapılmadı Ben kesinlikle Tüketici Hakları'na şikayet dilekçesini yazdım asla bu ürünü kullanmak istemiyorum Çünkü aldığım yıldan beri sürekli arızalı ve kusurlu ürün gönderdiler ve ücreti iademi istiyorum Asla değişim talep etmiyorum Çünkü bir daha böyle bir makineye asla almayacağım.

21 Ekim 2024 12:07 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Nazlı
29 Ocak 2025 10:17

Yagmur
27 Kasım 2023 12:14
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalı, Servis Sorunu Çözmüyor!

Tuğba
31 Temmuz 2025 12:21
yeni-aldigim-bulasik-makinesi-surekli-arizali-servis-sorunu-cozmuyor-3.jpg
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 14:29

Neşe