Homend Robot Süpürgenin Giderilmeyen Arızası

Homend Robot Süpürgenin Giderilmeyen Arızası
10 Ağustos 2024 17:42

2 Kasım 2022de Homend alex robot süpürge aldım İlgili ürünü aldığım günden iki ay sonra temizlememeye başladı. Bu süre zarfında üç defa servise gönderdik maalesef hiçbir değişiklik olmadı. Homend robot kirleri tozları temizlemeden üzerinden geçip gidiyor, şarj süresi ilk aldığımda iki buçuk saat iken şimdi sadece kırk dakika sürüyor ve şarj ünitesine dönmesi gerekirken orta yerde cihaz bir anda kapanı veriyor. Bu sorunları belirterek garanti kapsamındaki servise gönderip İki kez onarım talep ettim ama maalesef cihaz onarılmadan geri gönderildi. Üçüncü kez tekrar servise gönderdiğimde ürünümün ücretsiz değişimini talep ettim ancak hiçbir cevap verilmeden ve onarım dahi yapılmadan cihaz tekrar aynı sorunlarla geri gönderildi. Bu Firmadan şikayetçiyim müşteriyle resmen alay ediyorlar. Cihazın garanti süresinin dolmasına iki ay kaldı ancak firma sanki süreyi doldurmaya çalışır gibi hiçbir düzeltme sağlamadan ürünü tarafımıza yollayıp duruyor. Cihazımın ayıpsız sağlam benzeri ile ücretsiz değişimi sağlanmaz ise bu konuyu mahkemeye taşıyacağım.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
15 Ağustos 2024 21:25

Aliye
13 Mayıs 2024 12:13
karaca-ve-homend-garanti-suresine-ragmen-tamirat-icin-para-istiyor-4.pdf

Homend Robot Süpürgede Sürekli Şarj Ve Servis Sorunları, Çözüm Yok!

Belgin
15 Ekim 09:36
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
16 Temmuz 2024 15:02
Homend Robot Süpürge Şikayeti
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Homend Alex Süpürge Bastan Sona Pişmanlık Yaşattı!

Tuğçe
22 Ağustos 2023 14:24