Abdulkadir sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 18:48
Abdulkadir'in Teşekkür Mesajı
“Urunu satın aldığımız Jumbo Firması sorunumuz çözdüğü için teşekkür ederiz.”

10 ay önce Jumbo nun sitesinden çeyizlik Homend marka Homend Joy 1884H kahve makinesi aldım. Cihazı 4 aydır kullanmaya başladık ve Kullandığımız günden beri sürekli sensörü temizleyin -cezveniz çok dolu hataları - cezvede bir fincan 2 fincan kahve olduğu halde ve cezve temiz olduğu halde sürekli bu hatalar devam etti. Ayrıca kahveyi pişirmeme kahveyi çok kaynatma hataları yüzünden makinenin hiçbir hayrını göremedik. Servise getirdim servis kalibrasyon ayarı yaptı ürünü aldık. Hata devem etti. Sürekli servise git gel git gel yorulduk. Ve ürünü kargoyla genel merkeze gönderdim ve incelemeler neticesinde yedek parça yemin edilemediğinden iade veye değişim seçeneği sunuldu. Değişim talep etmek istedim ama sitede değişim sekmesi bulunmadığından Karaca müşteri hizmetleri ile görüştüm ürün stokta olmadığı için ücret iadesi yapabiliriz deniyor. Ben ücret iadesini kabul etmiyorum. Jumbo - Homend - Karaca sitelerine baktığımda ürünün aynısı siyah ve gri renkleri mevcut. Ama bana ürün stokta yok deniyor. Bu nasıl iştir anlamış değilim. Sabahtan beri 8-9 müşteri temsilci ile görüştüm. Birinin dediği diğerinin dediğini tutmuyor. Benim mağduriyetimi giderileceğine hiçbir kolaylık sağlanmıyor. Ben ürünü 10 ay önce 1400 TL'ye almışım bugün ürün 3500 TL ben kullanamadım ürüne neden 10 ay önce o parayı verdim. Garanti kapsamında değişim yapılması gerekirken bana ücret iadesi talep ediliyor. Ben muadilini talep ediyorum. Müşteri memnuniyeti her şeyden önce olmalıdır. Bu konuda mağduriyetimin giderilmesini talep Ediyorum. Karaca - Homend sattığı malın arkasında durmuyor!

01 Ekim 2024 17:59

Urunu satın aldığımız Jumbo Firması sorunumuz çözdüğü için teşekkür ederiz.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
24 Temmuz 2023 13:26
Onur sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 17:47

Gülin
12 Haziran 2024 10:28

Zuhre
26 Haziran 2024 12:36
Karaca Homend Su Yeşili Kahve Makinesi Faciası
Karaca Homend Su Yeşili Kahve Makinesi Faciası
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
23 Ekim 2023 11:19