Hepsijet Zekeriyaköy Kargomu Dağıtıma Çıkarmıyor

Hepsijet Zekeriyaköy Kargomu Dağıtıma Çıkarmıyor

10 Kasım'da verdiğim sipariş 15'inden beri Zekeriyaköy teslimat şubesinde bekliyor defalarca aramama rağmen teslim edilmedi. Hizmetiniz son derece kötü kalitesiz arkasında duramayacağınız hizmeti sunmayın kargomun bir an önce dağıtıma çıkmasını istiyorum.

18 Kasım 2023 14:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Hepsijet 20 Gündür Kargo Teslim Edemiyor.

"Genel müdürlükten arayıp sorunumla ilgilenildi, ilgilenen herkese teşekkür ederim üründen ettiğim zarar da Hepsijet tarafından karşılandı."

Zekeriyaköy Dağıtım Merkezinde Bekletilen Kargo Sorunu

"Hemen sorunu gidermek için iletişime geçildi kargom akşam teslim edildi. İlginize teşekkürler Hepsijet"

Zekeriyaköy Dağıtım Merkezinde Bekletilen Kargo Sorunu

Kargom 10 Gündür Şubede Teslim Edilmiyor Muhatap Yok

10 gündür elime ulaşmayan kargomu bir türlü teslim alamıyorum. Gönderen firma kargo yaptığını söylüyor. 10 gündür şubede...

Kargom 10 Gündür Şubede Teslim Edilmiyor Muhatap Yok

hepsiJET Teslim Edilmeyen Kargo

"Tarafıma dönüş yapılarak gün içerisinde teslimatımın hemen yapılacağını ilettiler hızlı dönüş için teşekkürler"

Hepsijet Kargom Günlerdir Şubede Bekliyor, Hiçbir Gelişme Yok

Gerçekten kötü bir kargo şirketi olduğunu düşünüyorum. Tahmini teslimat tarihi 15 Temmuz'du, 14 Temmuz'dan beri dağıtım ...

Hepsijet Kargom Günlerdir Şubede Bekliyor, Hiçbir Gelişme Yok

Tümünü Gör
Hepsijet Parçalanmış Kutu, Eksik Ürün

HepsijetParçalanmış Kutu, Eksik Ürün

Mikail
Hepsijet Kargo Firmasının Beni Mağdur Etmesi!

Hepsijet KargoFirmasının Beni Mağdur Etmesi!

Ömer
Hepsijet Penti Kargo Teslimatı

Hepsijet PentiKargo Teslimatı

Emine
Hepsijet Kırık Damla Teslim Etti!

Hepsijet KırıkDamla Teslim Etti!

Murat
Hepsijet Şubede Çalışan Yok, Muhatap Yok!

Hepsijet ŞubedeÇalışan Yok, Muhatap Yok!

Mert

Öne ÇıkanKonular