Hepsijet Manavgat Dağıtım Merkezi Sorunu

Hepsijet Manavgat Dağıtım Merkezi Sorunu
04 Mart 2024 09:36

Hepsijet Manavgat dağıtım kuryeleri, müşteriye Meydan okuyor, hakaret ediyor ve kargoyu zamanında getirmiyor. Defalarca şikayet etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Siparişlerim daha da gecikiyor.
Sipariş numaram: 854440025
Sipariş numaram: 145913221
Sipariş numaram: 805665848
Ve diğer tüm siparişlerim, Hepsijet Manavgat dağıtıcı tarafından sabote edilerek getirilmiyor. Gece saat 10'da ya da 11'de aramıyorum.

04 Mart 2024 09:18

Hepsiburada dan aldığım ve Hepsijet firmasından gelen kargolar dağıtıcı tarafından sabote edilip getirilmiyor evim 3 kat olması sebebiyle kargomu getirmiyor terbiyesiz ve hakaretler ediyor 3 kat ne çıkacağım deniyor Hepsijet Manavgat şubesi dağıtıcı ve müdürü defalarca şikayet ettim her yere ama kimse aldırış etmiyor bir gün başınıza geldiğinde bu. Yazıyı okuyan herkes beni hatırlayacak yazıklar olsun müşteriye Meydan okuyorlar işine gelirse diyorlar bizden isteme diyorlar Hepsijet Manavgat. Elbet bir gün herkes anlayacak bu durumu

04 Mart 2024 09:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Virgin
Virgin

Manavgat şubesi dağıtım personeli hem haber vermiyor hem de telefon da UKA la konuşup yüzüme telefon kapatıyor böyle bir kargo firması da çalışanlarda görmedik yıllarca diğer kargolarla. Bir daha mı tövbe berbat bir firma

Harun sonuçtan çok memnun

16 Ağustos 2024 15:50
"Derya hanıma teşekkürler"
Hepsijet İncesu Dağıtım Merkezi Kargomu Teslim Etmiyor
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
19 Temmuz 2023 22:28
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
03 Kasım 2025 20:49