hepsiJET Kargom Teslimat Şubesinde Görünüyor

hepsiJET Kargom Teslimat Şubesinde Görünüyor
14 Mart 2024 13:321.353

Merhabalar, 13.03.2024 tarihinde saat 12.00 itibarıyla kargom kargoya verildi. Bursa Transfer Merkezi'nden sonra İzmir aktarma merkezine ulaştı. Ardından teslimat şubesine geldi. Sabah 8.56'da şubeye ulaştığını gördüm. Öğlen 13.30 olmasına rağmen hala yola çıkmadı. Bir an önce sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

4 Nisan 2024 13:09

Merhabalar 2 Nisan 12.46 da kargom Hepsijet firmasına verildi ancak Kayseri TM aktarma merkezinden sonra Ankara TM aktarma merkezine geldi ondan sonra İzmir aktarma merkezine geldi oradan da teslimat şubesine ulaştı ama henüz dağıtıma çıkmadı sabah saat 10.44 de şubeye ulaştığını gördüm saat 13.00 oldu hala dağıtıma çıkmadı lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim yetkililerin bir an önce teslimat sağlamasını istiyorum

14 Mart 2024 13:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

15 Mart 2024 11:14

Merhaba, Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık fakat ulaşamadık. Müsait vaktinizde bu mesajı cevaplarsanız sizinle iletişime geçebiliriz. Saygılarımızla. HepsiJET.

Egemen
16 Mart 2024 11:38

Müsaitim arayabilirsiniz

19 Mart 2024 11:30

Kargo Takip Sürecinde Yanıltıcı Bilgiler

26 Şubat 2025 23:011.875

24 Şubat 2024 tarihinde Petlebi üzerinden verdiğim siparişim, 25 Şubat'ta kargoya verildi. Gönderim hareketlerini düzenl...

Kargo Takip Sürecinde Yanıltıcı Bilgiler

hepsiJET Aktarma Merkezi Sorunu Ürün Teslim Edilmemesi

14 Mart 2024 10:59364

11 Mart 2024 tarihinde kargoya verilen ürünüm henüz teslim edilmedi. Günlerdir aktarma merkezinde bekliyor. Müşteri tems...

16 Nisan 2024 11:45944

"Benimle konuşan müşteri temsilciniz (ismini hatırlamıyorum özür dilerim) şikayetim üzerine benimle ilgilendi"

Zekeriyaköy Dağıtım Merkezinde Bekletilen Kargo Sorunu

3 Aralık 2024 16:051.300

"Hemen sorunu gidermek için iletişime geçildi kargom akşam teslim edildi. İlginize teşekkürler Hepsijet"

Zekeriyaköy Dağıtım Merkezinde Bekletilen Kargo Sorunu

Hepsijet Kargomu Teslim Etmiyor