Fatih sonuçtan çok memnun

hepsiJET Hepsiburada Dolan Dirici Lığı

hepsiJET Hepsiburada Dolan Dirici Lığı
01 Nisan 2024 06:08
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Arayıp hemen ilgilenen sorunun çözümü için hemen işlem yapan Şeyma hanıma çol teşekkür ederim sağ olun”

Kargo üç haftadır dağıtımda ve ben Nurdağı'nda yaşıyorum. Hepsiburada üzerinden ayakkabı siparişi verdim fakat Hepsijet kargomu getirmiyor. Üstelik dağıtım şubesi Kilis'te. Oysaki Nurdağı, Kilis'e 105 km, Osmaniye'ye 50 km, Kahramanmaraş'a 40 km, Gaziantep'e 80 km, Hatay'a ise 100 km uzaklıkta bulunuyor. Hangi mantıkla Kilis üzerinden kargo teslimatı yapılması düşünülmüş anlamak güç. Defalarca Hepsiburada üzerinden şikayet talebinde bulundum ancak hâlâ bir cevap alabilmiş değilim. Bu durum gerçekten vicdansızca bir tutum.

01 Nisan 2024 06:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Fatih

28 Ocak 2025 13:00
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
20 Ağustos 2024 11:22
"Genel müdürlükteki müşteri temsilcisine teşekkür ederim aynı gün akşam vaktinde olsa ürünü eve teslim ettirmeyi başardılar çok teşekkür ederim..."
Hepsijet Kafasına Göre İade Yapıyor
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
20 Ekim 2023 18:32
"Teşekkürler ürünüm elime ulaştı az evvel birebir aynı geldi"

Dilara
25 Mart 2025 20:26