Arda sonuçtan çok memnun

Bursa TM Aktarma Merkezi Doğanköy Hepsijet

05 Ağustos 2024 22:08
Arda'nın Teşekkür Mesajı
“Genel Merkezden arayan hanımefendi çok ilgiliydi kargomu hemen ertesi günü teslim ettirdi kendisine çok teşekkür ederim”

Sipariş Numarası: 732 335 740
1 Ağustos günü sipariş verdiğim kargo bugün 5 Ağustos hala teslim edilmedi. Demirtaş Dağıtım Merkezi'nden Hamitler Dağıtım Merkezi'ne gelmesi gerekirken kargom Demirtaş Dağıtım'dan Bursa TM Aktarma Merkezi'ne götürülmüş. Gerçekten sinir krizi geçireceğim. Kargomu bütün Bursa'da dolaştırıp bana getirmeme sebeplerini anlayamıyorum. Müşteri hizmetleri de sorunu halledeceklerini söylüyorlar ama halledecek gibi durmuyorlar. Aktarma merkezlerinin numarasını da vermiyorlar. Arayıp çözemiyorum. Gerçekten sinir bozucu. Acil işim var, bu denli mağduriyeti hayatımda yaşamadım.

05 Ağustos 2024 22:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Arda
Arda
07 Ağustos 2024 10:40

04 Nisan 2025 14:59
kargo-teslimatinda-bursa-tm-aktarma-merkezinde-tikaniklik-1.pdf
Kaan sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 17:14
"Sorunum çözüldü. E*** Hanım'a, verdiği yardımlardan ve sürekli benimle irtibat halinde kalmasından dolayı çok teşekkür ederim. Kendisi, sorunu hızlı ve etkili bir şekilde çözdü ve özenle ilgilendi. Ne kadar kötü bir deneyim yaşamış olsak da E*** Hanım'ın mükemmel desteği ve ilgisi sayesinde durumu olumlu bir şekilde sonuçlandırabildik. Bundan sonra da her sorunun sizin gibi özenli ve yetkin bir temsilci tarafından çözülmesini dileriz. E*** Hanım'a tekrar çok teşekkür ederim."
Teslimat Sözü Tutulmadı: Müşteri Hizmetleri İlgisizliği ve Bilgi Eksikliği
Teslimat Sözü Tutulmadı: Müşteri Hizmetleri İlgisizliği ve Bilgi Eksikliği