Halkbank'ta Zamanında Yapılmayan Kesintilerle Mağduriyet

Halkbank'ta Zamanında Yapılmayan Kesintilerle Mağduriyet
01 Aralık 2024 20:36

Halkbank hesabımda eksideydim. 1 Kasım 2024'te KMH faizi kestiler, %15 kredi faiz gider vergisi kestiler, %15 kredi faiz KKDF tutarı kestiler. Sonra 15 Kasım 2024'te maaşım yattı, eksi hesabımı kapattım. Artıya çıktım ve yine 1 Aralık 2024'te KMH faizi, %15 kredi faiz gider vergisi, %15 KKDF faizi kestiler. Açıkça şundan şikayetçiyim: Madem bir kesinti olacak, neden zamanında kesmeyip de bekletip bekletip faiz bindirip sonrasında kesiyorsunuz?
Olayı anlamak için müşteri hizmetlerini aradım, 30 dakika beklettiler ve arama kapandı.

02 Aralık 2024 09:20 (Şikayetten 12 saat sonra)

02 Aralık 2024 14:05

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Halkbank'tan Açıklanamayan KMH Faiz Kesintisi!

Sümeyye
06 Ağustos 2025 14:06

Hatalı Faiz Ve Vergi Kesintileri: Halkbank Ek Hesap Mağduriyeti

Özlem
02 Şubat 2025 07:25
Hatalı Faiz Ve Vergi Kesintileri: Halkbank Ek Hesap Mağduriyeti
Metin sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 12:08

Halkbank KKDF KMH Kesintisi

08 Şubat 2024 13:43
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Cansel
01 Temmuz 2024 10:51