Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Telefon Numarası Güncellemesi Sonrası Uygulama Hatası

Halkbank Telefon Numarası Güncellemesi Sonrası Uygulama Hatası
01 Ağustos 2024 14:49

Halkbank'da telefon numarası güncelledikten sonra Halkbank uygulamalarına girememeye başladım hem Halkbank Mobil hem de Paraf Mobil. Yaklaşık 3 aydır bu problemle uğraşıyorum telefon değiştirdim ancak düzelmedi. Şubeye gittim müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm genel müdürlük ile görüştüm fakat yine de düzelmedi. Şimdi çalıştığım kurumda çalışanlara 500 Paraf puan yüklendi ve ben bu puanları uygulamaya giremediğim için kullanamıyorum kim bilir daha ne kampanyalar kaçırdım bilmiyorum.

01 Ağustos 2024 14:54 (Şikayetten 5 dakika sonra)

01 Ağustos 2024 15:08

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

16 Ağustos 2024 10:50
halkbank-telefon-numarasi-guncellemesi-sonrasi-uygulama-hatasi-1.jpg

Herhangi bir yardımcı olacak mail gelmedi sadece bilgilendirme maili geldi, benimle iletişime geçen bir birim olmadı ve halen uygulamaya giriş yapamıyorum

Rasim
Rasim

Maalesef aynı sorunu şu an bende yaşıyorum, herhangi bir dönüş ve düzeltme yapılamadı, eğer siz sorunu hallettiyseniz lütfen buradan paylaşınız, Halkbank'ın yapacağı yok

Aylar sonra düzeltildi sorunum. Kullandığınız hattın sıfırlanması gerekiyor eğer tüm işlemleri yapmanıza rağmen düzelmediyse kullandığınız hattın operatörü ile görüşün durumu ona anlatın ve sıfırlama tarzında bir şeyin yapılması gerektiğini söyleyin benim hattım sıfırlandı tarifem aynı kaldı merak etmeyin

15 Aralık 2024 23:35
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Paraf Mobile Giriş Yapamamak

Betül