Burak sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Provizyon İptali Sorunu: Mükerrer Ödeme Mağduriyeti

12 Kasım 2024 12:49

Telefon faturamın otomatik ödeme talimatını Halkbank'ndan iptal edip başka banka ile gerçekleştirdim. Ancak Halkbank'ndan da telefon faturam otomatik olarak ödendiği için 2 kez ödeme yapmış oldum. Halkbank müşteri hizmetlerini aradım işlemin provizyonda olduğunu iptal edilmesi söyledim ancak provizyondaki işlemi iptal edemeyeceklerini belirttiler. Bu Halkbank'nın sitesinden yaptığım alıntıdır ve provizyon iptalinin banka tarafından yapılmasının mümkün olduğunu açıklamaktadır. Provizyondaki mükerrer telefon faturası ödemesinin iptalini istiyorum.

''Provizyon iptal işlemi yalnızca banka tarafından gerçekleştirilebilir. Kart ile alışveriş yaptıktan sonra provizyonda bekleyen işlemi banka ile iletişime geçerek iptal ettirmek mümkün. Ancak bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için önemli bir sebebinizin olması ve bunu bankaya belirtmeniz gerekmektedir. Çalıntı kartlarla işlem yapılması, hatalı işlem ya da satış gibi olumsuzluklara karşın provizyon süresi, taraflara iptal imkanı tanır. İptal işleminden sonra alıcı ya da satıcının hesaplarına çok kısa bir sürede geri aktarımı yapılmaktadır. Provizyon alınan iptal işlemlerinin iadelerinin geri aktarımı ise biraz vakit alabilir.''

12 Kasım 2024 13:21 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Burak
Burak
12 Kasım 2024 19:25

Provizyonda bekleyen Türk Telekom fatura ödemesini iptal edebilir misiniz?

13 Kasım 2024 17:36

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
25 Eylül 2024 09:46
Gül sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 09:31

03 Mayıs 2025 19:06
Kemale sonuçtan hiç memnun değil

Kemale
16 Ocak 2024 21:04
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 13:54

Halkbank Kategorileri