Halkbank Atisan Şube Bekle Allah Bekle

Halkbank Atisan Şube Bekle Allah Bekle
31 Ocak 2024 15:42360

Halkbank Atışan şubesinde tek bir gişe görevlisi, büyük bir bankanın yükünü omuzlamış. Müşteriler mağdur; bekleyin, Allah'a havale edin. Halkbank'ın işlerini halletmek için keyfinin gelmesini bekliyoruz. İşin ortasında, bir sürü ticari müşterisi olan bir bankada, yıl 2024 olmuş, işimizi gücümüzü bırakıp bir gişede onlarca kişi bekliyoruz! Daha da kötüsü, hiçbir yönetici bu durumdan rahatsızlık duymuyor. Pes doğrusu.

31 Ocak 2024 15:30

28 dakika oldu hala beklemeye devam...

31 Ocak 2024 15:35

33 dakikadır beklemeye devam...

31 Ocak 2024 15:46

40 dakika bekledikten sonra nihayet işlem tamam. Bu bankada bu şubede ticari müşteriyiz biz 40 dakika bekledik normal vatandaş Allah bilir ne kadar bekleyecek ve Halkbank yöneticileri ne zaman bu işe el atacak merak ediyorum.

31 Ocak 2024 16:11 (Şikayetten 28 dakika sonra)

2 Şubat 2024 17:05

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

12 Şubat 2024 21:39

Burak bey sizin bahsettiğiniz Yöneticiler pamuk banktan Halkbank'ı devralan yöneticilerin yetiştirdiği personeller Bu anlayış ve tutum eski genel müdür Hüseyin efendinin uygulamaları ne kadar paran bar o kadar itibarın

Halkbank Kırşehir Şubesi Çalışanları

8 Mayıs 2024 10:31597

Şu an Halkbank Kırşehir şubesindeyim, şubenin içinde çok sayıda müşteri olmasına rağmen tek bir gişe çalışıyor. Yani sab...

1 Destek1 Yorum

Halkbank Sorumsuz Çalışanlar Ve İşin Ciddiyetsizliği

22 Haziran 2023 12:07348

Yaklaşık olarak 1 saattir 4 gişesi olan Bilecik şubesinde beklemekteyim. 1 saati birkaç dakika oldu. Geçeli sadece tek g...

Halkbank Tek Gişe Çalışıyor

23 Ağustos 2023 11:55491

"Şubeden Zeynep hanım tekrar tekrar arayarak bu durumu düzelteceklerini ifade ettiler, çözüm odaklı yaklaşımı beni sevindirdi. Kendisine teşekkür ediyorum."

Halkbank Hesabıma Para Transferi

Halkbank HesabımaPara Transferi

Emrah
Halkbank Müşteri Temsilcisine Bağlanırken 1 Saate Yakın Beklemem!

Halkbank MüşteriTemsilcisine Bağlanırken 1 Saate Yakın Beklemem!

Ayhan

Öne ÇıkanKonular