Hadi - Tombank Pişmanlık!

03 Aralık 2024 16:47
profile profile profile
04 Aralık 2024 15:17 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Bize ilettiğin konuyu detaylı bir şekilde inceledikten sonra sana bilgi vereceğiz. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

Yorumlar (12)

Mahmut
Mahmut

Sim blokesi güvenlik için gerekli. Blokeyi Kaldırıp kaldırmadığınızı veya sorunun ne olduğunu düzgün anlatmamışsınız bile.

Hatice
Hatice

1 haftadır param bloke giremiyorum. Sonuçlandımı sizin nasıl oldu

İsa
İsa

Bende de aynı sorun var bloke koydular borç var ödeme yapamyapamıyorum gecikmede görünüyor bütün hesqplara yansıyor

Leyla

Benden sürekli para isyiuolar hisabi kapatamıyorum borç ödüyorum geçmedi diyorlar elimde dekont var çözüm almıyorlar lanet bir seu

Soner
Soner

A101 ler hiçbir işlem bilmiyor hadi kartla her türlü indiremiyorum müşteri hizmetlerini aradım borç bakiyemi öğrenemiyorum mesaj geliyor borcunuzu ödeyin diye meblağı bildirmiyor kazanılan puanlar aktarılmıyor maalesef hüsran kartımı iptal edin

Beni bir de tehdit ediyorlar 3 TL borç için hapis ceza alacakmışım

Kenan
Kenan

Ben gayet memnunum arkadaşlar, bir miktar para yatırdım, hem güzel kâr veriyor, hem kartı ile güzel para puanlar kazanıyorum. En güzel yanında tüm bankamatik lerden ve A101 lerden ücretsiz para yatırıp çekebiliyorum

Hüseyin
Hüseyin

Çok haklısın

Berati
Berati

Haklısın

Dinçer

Benim de aynı olay başıma geldi 49.73 TL'mi yükleme yapmadılar A101 ve hadi tombank suçu birine atıyorlar güvensiz uygulama hesabımı kapattım.

Dinçer

E-Devlet'ten banka yaz görürsün orada görünüyor

Recep
Recep

Merhabalar. Hesabının kapandığını ve kredi kartının iptal edildiğini nasıl öğrendin? Hesabında borç para kaldı, ödeme yap mesajı falan almadın mı? Hesabının ve kredi kartının gerçekten iptal edildiğinden nasıl emin olabiliyorsun. Bana da hesabın kapatıldığı kredi kartının bir hafta içinde kapatılacağı mesajı geldi ama ben bir türlü emin olamadım. Tekrar bu hesaba ve kredi kartına bulaşmadan kapatıldığını nasıl kesin öğrenebiliriz, bunun bir yolu var mı? Selam ve saygılarımla.

Hadi - TOMBANK Kategorileri