Trendyol-Grundig Türkiye Sipariş Sorunu

20 Mart 2024 17:18

Sipariş numaram #9116605979.

Trendyol üzerinden 18.03.2024 tarihinde Satıcı Grundig Türkiye'den sipariş verdim. Öncelikle siparişimde bir dakika sonra daha alınmadan adres değişikliği yaptım. 20.03.2024 tarihinde siparişlerimden bir tanesi (Airfryer) adresime ulaştı. Diğer ürünümü incelediğimde Borusan Lojistik ile gönderildiğini ve adresin güncelleştirmeden önceki adres olduğunu gördüm. Trendyol ile iletişime geçtiğimde ısrarla on kez (görüntü kayıtları mevcuttur) doğru adrese geleceği, yani güncel adrese İstanbul'a teslim edileceği söylendi. Ancak Grundig ile görüştüğümde ürünün Kayseri'ye, yani güncel olmayan adrese gittiğini ve ekstra bir işlem yapılamayacağını ifade ettiler. Üç kez Grundig Türkiye, on kez de Trendyol müşteri desteği ile görüştüm ancak bir çözüm bulamadılar. İki şirket arasında bir koordinasyon eksikliği var. Grundig, ürünü beklememi ve almadığım takdirde iptal olacağını belirtiyor. Sorumsuzluk had safhada. Tek isteğim, yanlış adrese gönderilen televizyon ürünümün doğru olan adrese teslim edilmesi. Maalesef, bu iki büyük şirket birbirinden habersiz şekilde hareket ediyor ve kimse sorumluluğu üstlenmiyor.

22 Mart 2024 11:13

Trendyol üzerinden 18.03.2024 tarihinde Satıcı Grundig Türkiye den sipariş verdim. Öncelikle siparişimde 1 dakika sonrasında daha alınmadan adres değişikliğinde bulunduk. 20.03.2024 Tarihinde siparişlerimden 1 tanesi (Airfrey) adresime ulaştı. Diğer ürünüme baktığımda Borusan Lojistik ile gönderildiğini gördüm, fakat adres farklı bir adres. (güncelleştirmeden önceki adres) Trendyol'a bağlandığımda ısrarla 10 kez (görüntü kayıtları mevcuttur) doğru adrese gelecektir ( Güncel adrese İstanbul'a) demektedirler. Grundig aradığımda ise Kayseri'ye (Güncel olmayan adrese) gitmekte olduğunu ekstra bir şey yapamayacaklarını dile getirdiler. 3 kere Grundig Türkiye 10 kerede Trendyol müşteri desteği ile görüştüm çözüm bulamadılar. Birbirlerinden haberi yok, Grundig ise ürünü bekleyin almayın iptal olur yapacak bir şeyimiz yok diyorlar. Sorumsuzluk diz boyu. Tek isteğim Yanlış adrese gönderilen TV ürünümü doğru olan adrese getirmelerini istiyorum Ve koskoca iki şirket birbirinden habersizce kimse sorumluluğu üstüne almayarak hareket ediyor.

21 Mart 2024 15:11

Grundig Türkiye ile Trendyol lojistik sorunu, 2 firmada birbirinden bağımsız hareket ediyor. Sorunu bulup çözüm önerisi sunduğunda iki taraftan da bir dönüş alamadım 3 gündür siparişlerimle uğraşıyorum. Geri dönüş yok zaten Trendyol tarafında, Grundig tarafında ise 2-3 kez arandım sizi arayacaklar deniliyor sürekli. Beni çözüm bulmadan aramayın." Müşteri temsilcileri birbirinden farklı konuşuyorlar "ne yapacağımı bilmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım ve olayı takip edeceğim

21 Mart 2024 15:10

20 Mart 2024 18:02 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

21 Mart 2024 14:19

Çözüm hala ulaşmış değil, Tek istediğim adres güncellemesi üstelik durum benlik bile değil Trendyol ve satıcı olan Grundig Türkiye nin sorumluluğu. Biz tüketiciler mağdur oluyoruz. Cevabımdan sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Şu anda ne iade yapabiliyorum ne de ürün geri gelecek mi iptal mi olacak bilmiyorum

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış

Atakan
14 Ocak 2024 21:28

Hürkan
19 Ağustos 2024 11:28
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
16 Şubat 2024 14:29