Devran sonuçtan memnun değil

07 Kasım 2024 14:43

2022'de anneme Grundig TV aldık. LED panel bir anda arıza yaptı ve servisten (0888) 11 Ekim'de bilgi alıp 12 Ekim'de bildirdim. 477166600 talep takip no ile işleme başlandı. 14 Ekim'de İzmir Servisi 0232 227 56 68 numaralı hattan benimle iletişime geçti. 15 Ekim'de gelip TV fotoğrafı çekip gittiler. 18 Ekim'de tekrar telefonla sabaha, mesajla öğleden sonraya randevu verip TV fotoğrafını yine çekmek istediler. Randevu tutarsızlığı nedeniyle evde olmadığım için şahsi numaraya fotoğraf çekip attık. "TV yenisi ile değişecek, ona uğraşıyoruz" dendi. Görsellerde gördüğünüz gibi defalarca aramalarında "Parça bekliyoruz." "Cuma gelecek." "Haftaya takılır." "Parça arızalı geldi. Yeni istedik." "Parça gelecek diye bekliyoruz" gibi defalarca açıklama dinledim. Ancak bir sonuç göremedim. Bu konuşmalar geçerken 24 gün oldu. Evde TV teslim edeli. En son hafta başı yine İzmir Servis 0232 227 56 68 numaradan arayıp parça gelince bilgi vereceğiz dedi. "Siz TV'nizi ne zaman teslim etmiştiniz?" diye servis bana sordu. Eğer gerçekten kayıtlıysa konuşmalar dinleyebilirsiniz. 6 Kasım 12:00'de nihayet "Parçanız geldi, tamir oldu. Son testleri yapıyor arkadaşlar." diye haber verip 7 Kasım'a randevu verip kapattım. Mesajı telefonuma ulaştı. Gerekli düzenlemeleri verilen randevuya göre ben yaptıktan sonra aynı gün 14:56'da arayıp 8 Kasım'a randevu vereceğiz diye arayan hanımefendiye haliyle itiraz ettim. "Zaten randevum oluşturuldu siz tarafından" diye iletmeme rağmen "Arkadaş yanlış yapmış, napayım." "8 Kasım olacak randevunuz!" diye trip mi dersiniz, sitem mi dersiniz, azar mı dersiniz... Bir üslupla tepki verince "Emredersiniz" deyip kapattım. 15:00'de toplantıya katıldım. Yine ısrarla aranıyorum. Müsait olmadığım için meşgule attım. Arayan arkadaş anlamayıp 4 kere aranıp rahatsız ettikten sonra telefonu mecburen engelledim. Bir de baktım randevu mesajı önce 8 Kasım'a verilip sonra 7 Kasım'a çekilmiş. Şimdi soruyorum "Kıymetli yerli ve milli Grundig yetkilileri, ben TV'nizi alıp haklarımı öğrenip sizin yönlendirmeniz doğrultusunda hareket etmek dışında bir şey yapmamışken bana yaşatılan bu mağduriyet kurumsal bir firmaya yakışır mı?" Biz yerli/milli derken yerli ve mağdur olduk. Halen TV teslim edilmedi. En kısa zamanda TV'yi teslim edin. 0232 227 56 68 numara ile yaptığım görüşmeleri dinleyip Allah rızası için personelinize iletişim eğitimleri verin. Şahsi arkadaşı değilim. Ben bana duygusal tepki veriyor. İş yeri orası ve ben sadece annesinin TV'si tamir olup teslim edilsin isteyen bir müşteriyim.

07 Kasım 2024 17:34 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

08 Kasım 2024 09:33

Ben bu mesajı yazdığım sıra TV teslim edilmiş. Bir daha evime sokmayacağım hayal kırıklığıyla belirteyim. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Samsung buzdolabı almıştık garanti bitmesine 3 ay kala bozuldu sıfır getirip koydular biz ağzımızı açmadık. Evde Bosch var garanti yaptırdık ekstra en ufak sorun olsa en geç 1 gün sonra gelip bir haftayı geçmeden her türlü arızayı giderdiler. Bir kuruş para talep edilmedi. Samsung TV mizin garanti bitiş sonrası panel bozuldu. Çok yüksek tamir istediler ama en ufak nezaketsizlik görmedim. Bir müşteri olarak alıyoruz kullanıyoruz sorun çıkmadıkça da kimse bir yardım istemiyor servisten. İhtiyaç olduğunda bir TV tamiri 27 gün sürüyorsa kimse kusura bakmasın bu durum bir acziyeti gösterir. Personel ihtiyacı varsa alınsın, eğitim gerekiyorsa verilsin, yatırımsa yapılsın. Hayatımızda sayılı alıp kullanıyoruz bu eşyaları emeğimize saygı gösterin. Nezaketsiz tavırlara girecekse birileri meslek seçimini gözden geçirsin. Saygılar.

Halil
15 Temmuz 2024 15:13
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
27 Ekim 2023 15:59
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Kurulumunda Uzun Bekleme Süresi Ve Esnek Olmayan Servis Planlaması

Abdullah
24 Temmuz 2025 09:06

Dilara
12 Şubat 2024 15:17
Cevahir sonuçtan çok memnun

Cevahir
24 Nisan 2024 21:23
"Sorunum kısa sürede çözüldü. Teşekkür ederim ilginiz için"

Grundig Kategorileri