Ömer sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 16:44

Merhabalar. Grundig vcp 8930 modelini 13 Şubat 2023 de aldım. Toz haznesi takıp çıkarırken 15. Ayında kırılmış bulunmakta. Haznenin daha kaliteli malzemeden olmasını umardım. Hayal kırıklığına uğradım. Konuyla ilgili müşteri hizmetlerini aradığımda kullanıcı hatası şeklinde geri dönüş aldım. Bir süpürgenin tak çıkar toz haznesi nasıl olur da kullanıcı hatasına giriyor anlamış değilim. Toz haznesi sürekli takılıp çıkarılabilir bir parça. Bu ürünün toz haznesi belirli sayıya kadar tak çıkar testleri yapılmış olması ve dayanıklı olması lazım. Sağlam olmayacaksa neresi sağlam olacak süpürgenin. Konuyla ilgili geri dönüş ve ürünüm için yeni toz haznesi talep ediyorum. Gereği yapılırsa çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

03 Haziran 2024 18:57 (Şikayetten 2 saat sonra)

08 Haziran 2024 15:14

Ürünün plastik kovası için benden bin tl para istediler, benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

08 Haziran 2024 15:33
grundig-erken-bozulan-supurge-haznesi-2.jpg

Benim her gün temizlemek için takıp çıkardığım hazneye 300 TL tl takma için işçilik yazılmış. Gerçekten çok üzücü bir durum. Bu kadar büyük bir firmanın bu kadar ufak bir parçayı üstelik benim her gün takıp çıkardığım toz haznesini takmak için 300 TL istemesi. Pes artık.

29 Eylül 2024 09:40

@Grundig yeni gelen hazne yine kırıldı şimdi ne olacak?

Ömer sonucu yetersiz buldu

28 Kasım 2023 11:40
Mutlu sonuçtan çok memnun

Grundig Vcp 8931 Süpürgenin Toz Haznesi Tırnağı Sürekli Kırılıyor.

Mutlu
25 Eylül 2024 21:43
"Grundig müşteri hizmetleri tarafından arandım, mağduriyetimi dinlediler. Bölge yetkili servisine talebimi ilettiler. Bölge yetkili servisi aradı onlara da aynı şekilde durumu anlattım, kırılan haznenin görsellerini istediler. Fotoğrafları gönderdikten 2-3 saat sonra, merkezden garanti kapsamı dışında ücretsiz olarak toz haznesinin temini ve teslimatı için onay aldıklarını söylediler. Teslimat esnasında kırılan parçayıda alacaklarını ve saklamam gerektiğini belirttiler. Bu kadar hızlı aksiyon alarak, çözüm odaklı yaklaşım için, Grundig ve Arçelik ekibine teşekkür ederim."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
20 Eylül 2024 09:25