Oğuz sonuçtan memnun değil

Grundig Arçelik Buzdolabımı Teslim Etmiyor

Oğuz
31 Ağustos 2024 12:38

Grundig marka buzdolabı almıştım Media Markt'tan. 6 ay sonra boya atmaları sebebiyle servisi aradım ve değişim talep ettim, kabul etmediler. Değişim için 10.000₺ talep ettiler ki o ara fiyat 10.000₺ artmıştı.
Yine bir 6 ay geçtikten sonra boya atmaları arttığından dolayı yine aynı şeyi istedim, yine kabul etmediler, üstelik yine artış oranında para istediler değişim için.
Ben de Tüketici Mahkemesi'ne verdim. Tüketici Mahkemesi değişim kararı verdi. Değişim kararı sonrası ilk gönderdikleri bu buzdolabının ambalajı yırtık ve hasarlı olduğu için kabul etmedim, geri iade ettim ve yenisini talep ettim. Yenisini gönderdiler ama neredeyse bir ay oldu, o bir aylık süreç içerisinde buzdolabı bana ulaşmadı.
21 Ağustos Çarşamba gününden 28 Ağustos Çarşamba'ya kadar belki en az 15 sefer Arçelik müşteri temsilcisini aradım, bana her defasında servisi arayıp size dönüş sağlayacağız dediler.
Ama asla dönen olmadı.
En son 28 Ağustos Çarşamba günü yine öğle vakti aradım, bana tekrar geri dönüş olmayınca arabamla gittim Gürpınar Arçelik servisine sordum. Arkadaşlar, "Benim buzdolabım nerede?" dedim. Arkadaşların bana verdiği bilgi şu: "Senin buzdolabın geleli 3-4 gün oldu" ama bana hiçbir şekilde buzdolabımın geldiğine dair bilgi verilmedi.
Daha sonra bana bir linkle aynı gün Çarşamba günü saat 16:00 ile 18:00 arasında buzdolabının geleceğine dair bir randevu oluşturdular. 28 Ağustos Çarşamba günü 16:00-18:00 arasında servis buzdolabımı getirmeyince, 18:10-18:15 gibi ben de yeni bir randevu oluşturdum, 30 Ağustos Cumartesi günü saat 12:00'de gelinsin diye ama randevumu hiçbir şekilde onaylamadıkları gibi asla herhangi bir geri dönüş olmadı.
Bu şikayetimi yazmadan 45 dakika önce Arçelik müşteri temsilcisini aradım, tekrar servisi arayıp sana dönüş sağlayacağız diye bilgi verdiler. Tam 45 dakika oldu, ne arayan var ne soran var, artık bana da gına geldi.
Arçelik müşteri temsilcisi tam 10 gündür bana aynı teraneyi okudu: "Servisi arayıp size geri dönüş sağlatacağız, servisi arayıp size geri dönüş sağlatacağız." Ya servisi aramıyorlar ya da servistekiler bizi umursamıyor.
Şimdi buradan soruyorum: Arçelik, benim buzdolabıma el mi koyuyorsun? Amacınız ne?
Bu buzdolabı için tekrar Pazartesi günü Tüketici Hakem Heyeti ve diğer yasal yollardan haklarımı aramaya gideceğim, sizi tekrar dava edeceğim, bilginiz olsun.

31 Ağustos 2024 14:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
27 Ağustos 2024 10:45
Grundig Buzdolabı Değişimi Yapmıyor
Grundig Buzdolabı Değişimi Yapmıyor
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Muhsin
23 Eylül 2023 11:09
Grundig Arçelik Mağduriyeti, Bu Markadan Uzak Durmak Lazım.
Grundig Arçelik Mağduriyeti, Bu Markadan Uzak Durmak Lazım.
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
25 Mart 2024 01:22