22 Temmuz 2024 14:012.967
Ömer'in Teşekkür Mesajı
Ücret iadesi yapıldı teşekkür ederim

28.06.2024 tarihinde Media Markt mağazasından aldığım Grundig gknd 5600 No Frost Kombi Buzdolabının Alt dondurucu kapağı darbeli/vuruk geldi. Servis talebi açıldı fakat o kadar ilgisiz ve yetkisiz bir servis ki 22.07.2024 tarihi olmasına rağmen sorunum çözülmedi.
-2 hafta kapağı sipariş ettik gelecek diye bekledim, sonunda yanlış kapak gelmiş ve tekrar sipariş edeceğiz dediler fotoğrafını çektiler gittiler.
-1 hafta daha kapağı sipariş ettik dediler bekledim, cuma günü aradılar yarın servis gelecek parça değişimi için dediler. Planımı iptal ettim evde bekledim. Fakat servis beni arıyor parça yanlış gelmiş fotoğrafını çekmeye geleceğiz diyorlar.
-Bu nasıl bir profesyonellik bu nasıl bir servis? Beni yetkili birisi arasın diye servise söylüyorum. Fakat bu defa da servis talebim bütünüyle iptal ediliyor. Müşteri reddetti, ürün farklı marka model diye not düşülüyor.
Ben daha böyle sorunlu servis görmedim. Gaziantep Arçelik servisi kesinlikle çok sorunlu! Ürünümün kapağının değişimini istiyorum. Mümkün değilse ürünü değiştirmenizi istiyorum. Aksi halde hukuki haklarımı kullanacağım.

23 Temmuz 2024 11:46 (Şikayetten 21 saat sonra)

23 Temmuz 2024 14:12

Kendi ürünümden daha düşük özellikte ve hacim litre olarak daha düşük ürün teklif etmeyiniz.

26 Temmuz 2024 12:17

Sizden çözüm bekliyorum. Süreç uzadı ve sorunuma çözüm bulmadınız

25 Haziran 2025 09:33

Ücret iadesi yapıldı teşekkür ederim

Yusuf
Yusuf
Benzer Şikayeti Var
23 Temmuz 2024 14:05

Kesinlikle servisle uğraşmayın yeni ürün e devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın ürün değişimi diye kısa sürede cevap geliyor

Grundig Buzdolabı Değişimi Yapılacak Ancak Dönüş Yapılmıyor

Şerif
Şerif
30 Ağustos 2023 15:312.442

"Biraz zaman aldı mağduriyetimizin giderilmesi ancak üründen memnunuz. Teşekkürler..."

Grundig Media Markt Ve Servis Sürecinde Yaşanan Teslimat Ve Kurulum Sorunları

Tc Mutlu
Tc Mutlu
6 Haziran 2025 15:522.018

28/02/2025'de Denizli horizon Media Markt mağazasından Grundig marka buzdolabı satın aldım. Alırken, 3 ay kalma şartıyla...

Grundig Satış Sonrası Hizmette Büyük Hayal Kırıklığı ve Ekstra Maliyetler

Furkan
Furkan
6 Mayıs 2025 18:103.186

19 Nisan 2025 tarihinde Media Markt Gaziemir Optimum AVM şubesinden Grundig gpknd 551 buzdolabını satın aldım. Ürünün na...

Tümünü Gör
Grundig Böyle Bir Ses Normal İse Ben Normal Değilim!

Grundig Böyle BirSes Normal İse Ben Normal Değilim!

Gürkan

Burak
Grundig Fabrika Çıkışı Buzdolabının Bozuk Olması

Grundig FabrikaÇıkışı Buzdolabının Bozuk Olması

Ebrar
Grundig Kusurlu Ürün Grne 406 Duo Üstten Donduruculu Beyaz Buzdolabı!

Grundig KusurluÜrün Grne 406 Duo Üstten Donduruculu Beyaz Buzdolabı!

Nusret
Grundig Buzdolabı Kol Kırılımı