Grundig Arçelik +4 Yıl Ek Garanti Fiyaskosu.!

Grundig Arçelik +4 Yıl Ek Garanti Fiyaskosu.!
Galip
15 Kasım 2023 18:30

Konya/Meram servisiniz benimle iletişime geçti. Ürünün ek garantisini yaptırıp ücretini kredi kartıyla ödemişsiniz, sonra size 1 hafta içinde ödediğiniz miktarın geri iadesi yapılmış. Bu yüzden ürününüzde ek garantiden faydalanamıyorsunuz denildi. Ürünü satın aldığım tarihte Grundig +4 yıl ek garantisini ücretsiz olarak veriyordu. Kampanya, basın yayın mecralarında reklamlarda gösteriliyordu. Bu sebeple ürünü Hepsiburada sitesi üzerinden +4 yıl ek garantisi olduğunu görerek bilinçli bir şekilde satın aldık. Onlarca marka arasından '7 yıl garanti veren Grundig markasının arkasında Arçelik gibi köklü bir Türk markası var' düşüncesiyle mevcut +4 yıl ek garantiden faydalanacak şekilde satın aldım. Grundig markalı bu çamaşır makinesini tercih etmemin sebebi +4 yıl ek Garanti Süresinin olmasıydı. Şimdi, 7 yılın garanti süresinin bitmesine az bir zaman kala ürünümde arıza meydana geldi. Makineyi kullanamıyoruz. Elimde tüm belgelerim, ek garantisinin olduğunu ve yapıldığını gösteren belgeler olmasına rağmen ürün garantisini geçerli saymıyorsunuz. Grundig ve Arçelik markasını tercih ederek satın aldım. Aldatılmış olduğum ortaya çıktı. Şimdi Arçelik markası olarak size soruyorum; benim durumumda olsanız, alırken +4 yıl ek garantisi olduğu söyleniyor. Yetkili servis kurulum yaparken ek garanti belgesini verirken kampanya koşulları gereği kredi kartımdan ücretini çekip, garanti belgesini imzalayıp, benim de imzamı alarak teslim etti. Kurulumu yapılan ve ek garanti belgesine sahip olduğum bir ürününüz var. Hakkınızda tüm yasal işlemlerim saklı kalmak kaydıyla şikayetçiyim.

16 Kasım 2023 16:14 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
22 Ağustos 2024 14:31
Görkem sonuçtan memnun değil

Görkem
26 Şubat 2024 23:10
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
19 Aralık 2023 00:32
"Mağduriyetimiz giderildi. Teşekkür ediyorum."
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
15 Ekim 2024 23:11