Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 14:31

Grundig marka 11 kg çamaşır makinesi aldık. Yetkili servis kurulum için geldiler ve kurulumu yaptılar fakat gider hortumunu bağlamadıkları için gece evi su bastı ve parkeler kabardı maddi hasar oluştu. Kusura bakmayın dediler. Hata arkadaştan kaynaklı size 4 yıl ek garanti yapalım dediler. Konu kapansın patronlarla sorun yaşarım zaten hortumu takmayan arkadaş işte dün ayrıldı dedi. Bizde kabul ettik ısrarından dolayı. Ben ek garantinizi yaptım dedi halbuki yalan söylemiş Grundig'i aradık böyle bir garanti yapılmadığını belirttiler. 1 haftadır hiçbir şekilde Grundig'den dönüş alamamaktayız. Sürekli size haber vereceğiz deyip bizi oyalıyorlar. Aldığımız üründen ve hizmetten dolayı şikayetçiyim ve bin pişmanım. Yaptığınız hatanın bedelini neden bizler ödeyelim lütfen hatanızın arkasında durun.

profile profile
22 Ağustos 2024 16:48 (Şikayetten 2 saat sonra)

26 Ağustos 2024 13:32

Lütfen sattığınız ürünün her türlü arkasında durun hiçbir şekilde sorunum çözülmedi ne aradınız ne de sordunuz her seferinde ben arıyorum biz size döneceğiz deyip oyalıyorsunuz. Evimde oluşan maddi hasarı sizin işten anlamayan yetkili servisiniz meydana getirdi.

Ayça sonuçtan çok memnun

Ayça
31 Mayıs 2025 02:33
"Grundig 11 kg çamaşır makinesini Media Markt satış temsilcisinin tavsiyesiyle aldım. İyi ki de almışım derken bu lastik arızası ortaya çıkınca üzülmüştüm açıkçası ama müşteri hizmetleri hızlı aksiyon aldı, hızlıca problem yanıtlandı ve çözüldü, geri bildirim verildi ve tamamen ücretsiz olarak lastik değişimi yapıldı. Bazen markalara temas ettiğiniz ilk personelin tavrına bakmadan 2. Bir şansı daha vermek gerekiyor. Bu 15 senede 3. Makinem. O diğer ünlü markalardan tek eksiği ise fiyatı. Genel müdürlükten b**** hanıma da çözüm ve müşteri odaklı tavrından dolayı çok teşekkür ederim."
Yeni Alınan Çamaşır Makinesinde Körük Yırtılması Ve Servis Sorunu
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Umutcan
25 Aralık 2024 11:43
Grundig Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu Ve İlgisiz Servis
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
07 Eylül 2023 17:24
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Sorunları Ve İlgisiz Servis Deneyimi

Nalan