Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Kadriye
17 Aralık 2024 18:17

Gratis'ten 29 kasımda puccini lovely night blue EDP parfümünü sipariş verdim. 4 Aralık çarşamba günü siparişimin kargo firmasına teslim edildiğine dair bir mesaj aldım. 17 Aralık günü siparişim hala elime ulaşmadı ve sabahında iptal edildiği mesajını aldım. Müşteri hizmetlerine bağlandığımda ise stok olmadığı için iptal edildiği söyleniyor. Kargo firmasına teslim edilip kaç hafta sonra stok yetersizliğinden dolayı iptal edilmesi ne kadar doğru. Aynı gün sipariş ettiğim diğer ürünü Gratis mağazasına sipariş ettim onda herhangi bir sorun olmamışken diğerinin iptal edilmesinin nedenini öğrenmek istiyorum. O parfümün stoğa ve indirime girmesini bekleyip heyecanla aldığım parfümün stok yetersizliği nedeniyle iptal edilmesini istemiyorum. Lütfen parfümü gönderin para iadesi ya da kupon istemiyorum.

18 Aralık 2024 16:09 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Kübra
Kübra

Emin ol bu konuda yalnız değilsin yüzlerce insan aynı mağduriyeti yaşıyor sistemde ürünler var alıp ödeme yapıyorsun birkaç gün sonra kendi kafalarına göre stokta bunlar yok paranız 10gun içerisinde iade olacak mesaj geliyor sonra siz uzerlerine gidince size mailiniz üzerinden indirim kuponu verecekler o miktarda oldukça cüzi bir rakam olacak ve bu kuponu telefonunuza Gratis uygulamasını indirip oradan alışveriş yaparken kullanabileceksiniz tabi uygulamada bir çok ürün hiç yok artık ne bulur alırsanız

Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
25 Ekim 2023 17:03