Gamze sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Siparişler Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Gamze
19 Aralık 2024 16:35

Gratis siparişimi kendi kafasına göre iptal ediyor ve böyle bir hakkı yok. En yakın zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve hakkım olanı alacağım. Karşınızda en*yi yok böyle böyle insanları kan*dırı*yorsunuz
sırf ürünleri indirimli aldım diye siparişi iptal etme gibi bir hakkınız yok. Hadi bir tanesini iptal etseniz yine okeyim ama 3 siparişimin 3ünüde iptal ederseniz sıkıntı doğar. Bu şikayetimi okuyan diğer tüketicilere söylüyorum Gratis'ten alışveriş yapmayı**
Müşteri hizmetleri de sıfır maalesef. Teknik sebeplerden dolayı deyip geçiştirdi. Müşteri memnuniyetine hiç önem vermiyorlar. Bu şikayetimi diğer sosyal medya mecralarında da paylaşacağım ki insanlar zarara girmesin sıkıntı yaşamasın🙏🙏

19 Aralık 2024 16:41 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, 19.12.2024 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları ve çözümlerimizi sizinle paylaştık. Memnuniyetinizi sağladığımız için çok mutluyuz. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için numaralı Müşteri Hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Gamze
19 Aralık 2024 16:58

Memnuniyet sağlamadınız 🫠(Yanlış ifade vermeyiniz lütfen)

21 Ağustos 2024 14:30

Siparişim Kayıp, Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı