Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 22:35

Gratis Diyarbakır Ergani cadde mağazasında 19.35 saatinde tester parfüm ve deodorantları denerken sürekli kullandığım bir deodorantın üzerinde tester yazmamasına rağmen kapaklarının açık, üzerinde ruj ve fondöten lekelerine ve şişenin yarısından fazlasının boş olmasına dayanarak sıkmak istedim. O sırada D**** isminde ki personel iletişim mesafesi bayağı uzak bir şekilde mağazanın ortasından yüksek bir sesle hanımefendi o sıktığınız ürün tester değil sıkamazsınız dedi. Kendisine tester olmadığını bildiğimi fakat kullanılmış bir ürün ve kapağının dahi üzerinde olmadığını söyledim. Bana her tester olmayan ürünü deniyor musunuz dedi. Resmen 3 kez üst üste tester değil kullanamazsınız dedi. Kendisine o zaman kapağı olmayan ve yarısı kullanılmış ürünlerin de rafta olmaması gerektiğini söyledim. İletişim üslubu ve iletişim mesafesi kesinlikle çok yanlıştı. Mağaza müdürüne durumu ilettiğimde evet böyle olmaması gerekiyordu dışında tek bir cümle kurmayarak gereken yere şikayetinizi iletebilirsiniz cevabını aldım. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım üzücüydü. Aldığım ürünleri de geri bırakarak sadece ihtiyacım olan tek parça ürünü alarak çıktım.

17 Nisan 2024 10:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

17 Nisan 2024 14:38

Tarafıma yapılan bir bilgilendirme yok.

Aleyna
09 Ocak 2025 19:39
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
07 Ekim 2024 23:44