Umut sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Orien Koltuk Altı ROL-ON

Gratis Orien Koltuk Altı ROL-ON
10 Temmuz 2024 21:43

Tatile çıkmadan önce Gratis mağazasından 4 adet Orien koltuk altı roll-on satın aldım. Dün ilk olarak duştan sonra bir tanesini kullandım fakat koltuk altım yanmaya başladı. 2 dakika boyunca çok ağır bir şekilde sürdü, sonra geçti. Dışarı çıktım ama bir etkisi yoktu, kalitesiz üründü. Ertesi gün diğer aromalısını denerim belki bunun içeriği daha farklıdır diye düşündüm fakat bu daha beter çıktı. Koltuk altım kıpkırmızı oldu ve çok şiddetli yanmaya başladı. Bu zamana kadar birçok marka ürünü kullanmıştım, ben böyle bir şey görmedim ve mağdur oldum. Gratis müşteri hizmetlerini aradığımda sadece aldığım mağazadan iade edebileceğim söylendi. 140 TL iade için tatilimi yarıda bırakıp İstanbul'a gidecek halim yok. Bundan sonra Gratis ve Orien markalı ürünleri kesinlikle kullanmayacağım. Paranız ile mağdur oluyorsunuz.

11 Temmuz 2024 09:35 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

11 Temmuz 2024 16:19

Mailde gelen bilgilendirmede şikayette yazdığımın özetini yazmışsınız herhangi bir şekilde mağduriyetimi gidermemektedir bir daha Gratis ürünleri kesinlikle kullanmayacağım

11 Temmuz 2024 16:23

30 gün içerisinde iade edebileceğimi yazmışsınız ama lakin İstanbul'dan satın aldım ve tatile geldim buradaki herhangi bir Gratis mağzanından iade edemeyeceğim söylendi iade için tatilimi yarıda kesip İstanbul'a dönmem saçma değil mi sizce de.

Gratis Ürün Kullanımı Sonrası Ciltte Yanma Ve Kızarıklık

Seyhan
18 Ağustos 2024 23:23
Gratis Ürün Kullanımı Sonrası Ciltte Yanma Ve Kızarıklık

Sibel
08 Mayıs 2024 12:12
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
30 Ekim 2024 16:44
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
07 Ekim 2024 16:00