Gratis İnternet Alışveriş Mantık Dışı

Furkan
28 Şubat 2024 08:55

Sipariş verdikten bir gün sonra siparişi iptal etmek istedim. Sistemlerinde sipariş alındı yazdığı halde siparişiniz hazırlanma aşamasında yalanıyla iptalini gerçekleştirmediler. Ürünü teslim aldıktan sonra iade edebilirsiniz gerekçesi ile geçiştirdiler. İnternetten verdiğim sipariş 15 gün geçmesine rağmen elime ulaşmadı. Ardından iptal gerekçesiyle müşteri temsilcisiyle yeniden iletişime geçtim. İptal işlemini sonunda başlattılar fakat bu seferde kargo şirketinin ürünleri depoya teslim etmesinden 15 gün içinde para iadesi yapılacağını ilettiler. Parayı hala almışlığım yok ürünlerin nerede olduğuna dair en ufak bilgim yok. Sözde Kurumsal şirketinden hala paramı almayı bekliyorum. Kargo şirketi paketi kaybettiyse burda ben niye mağdur oluyorum.

28 Şubat 2024 09:52 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri

Burak
20 Aralık 2023 22:48