27 Eylül 2024 20:39

İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi no 179 merkez/Osmaniye adresli Gratis mağazasından 27.09.2024 saat 19.30 da bir alışveriş yaptım. Alışveriş sonrası hesapta bir yanlışlık olduğu fark ederek fişimi be reyondaki fiyat etiketini kontrol ettim. Ürünün fiyatı 99 TL olmasına rağmen 124.5 TL olarak fişe yansıtılmış. Büyük kozmetik mağazaları bulunan bir marka olan Gratis'e olan güvenim sarsıldı. Mağaza müdürü ise şu an müsait olmadığını söyleyerek kasada bekleterek vaktimi heba etti. Üstelik içten bir özür ve ya hatayı kabul edip kabullenme gibi bir Erdemli davranış da sergilenmedi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

28 Eylül 2024 09:33 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri

11 Ekim 2024 09:55

İncelemeniz hakkında geri dönüş yapılmadı. Gelişmeler hakkında bilgilendirme talep ediyorum.

08 Mayıs 16:30

Tabi ki tarafıma hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Gratis gibi bir zincir kozmetik marketine yakışmadı.

Kasada Yanlış İndirim Uygulamasıyla Müşteri Mağduriyeti

Yasemin
07 Temmuz 04:17

Selin
31 Ekim 2024 19:01
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
08 Ağustos 2023 14:41
Gratis Mağazasının Hatalı İşlemleri

15 Eylül 2024 13:23
Gratis Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Ekstra KDV Sorunu
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
15 Temmuz 2024 17:38