26 Şubat 2024 18:43

Gratis'ten 18 parça ürün içeren PH15261422 numaralı siparişim sadece 3 ürün olarak teslim edildi. Geri kalan 15 parça ürünün nerede olduğu hakkında bilgi verilmedi. Ayrıca sipariş fişinde yazan iletişim numarasını aradığımda, Gratis ile bağlantısı olmayan bir klima servisiyle karşılaştım. Konu hakkında avukatlar iletişim bilgilerimi alabilir. Gratis, e-faturada bu tür bir hata nasıl yapabilir? 10 gündür 2 bin lira değerindeki ürünlerin parasını ödediğim halde, sadece su içebiliyorum. Para iadesi talep ediyorum. Teslim aldığım ürünler de, fişte görüldüğü üzere, üzerine aseton dökülmüş ve su içinde gelmiş. Her şey rengini değiştirmiş. Para iadesini talep ediyorum. Artık Gratis veya klima servisi ile muhatap olmak istemiyorum. Siz de bilgi fişindeki numarayı arayarak durumu teyit edebilirsiniz. Bugün para iadesi yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde, bu rengini değiştirmiş 3 ürün ve ulaşmayan diğer ürünlerin akıbeti ile ilgili olarak ve yanlış iletişim numarası sebebiyle Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

27 Şubat 2024 10:04 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri

Fatmanur
21 Temmuz 2023 14:01
Gratis Eksik Ürün Gönderimi
Gratis Eksik Ürün Gönderimi
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
13 Eylül 2023 17:24

Gratis Online Sipariş Gelmeyen Ve İadesi Bile Yapılmayan Ürün

Meltem
29 Ağustos 2023 14:52
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
28 Ağustos 2023 14:45
Gratis Ürünümün Haksız Yere İptali
Doga sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 16:26
Gratis Eksik Ürün Yolluyor