Onur sonuçtan hiç memnun değil

Getir Uygulamasından Verdiğim Siparişte Dondurma Yerine Prezervatif Yumurta Ve Yoğurt Çıktı

Onur
24 Haziran 2023 19:14

19.06.2023 tarihinde 19.11 saatiyle Getir uygulamasından 2 adet dondurma 1 adet smoothie sipariş ettim. Siparişimi verdikten 5 dakika sonra siparişimin teslim edildiği belirtildi. Müşteri temsilcisiyle mesajlaştığım zaman bana siparişi belki kapının önüne bırakmış olabilirler kontrol eder misiniz diye yorumlarda bulundu. 3 kişiyle mesajlaştıktan sonra telefonla aradım ve sistemsel bir hata olduğunu isterseniz siparişlerinizin geleceğini söylediler. 19.11 de verdiğim sipariş 21.05 saatinde geldi ve poşeti açtığım zaman içerisinden dondurma yerine prezervatif yumurta ve yoğurt çıktı. Derhal geri gönderdim ve ücret iadesi istedim. Pazartesi gününden itibaren ücret iadesini bekliyorum. Her aradığım zaman da ise yatacağını söylüyorlar ama asla yatmadı. İnanılmaz amatörler asla kurumsal değiller. Bir daha açlıktan ölsem dahi sipariş vermeyeceğim

Mansur sonuçtan hiç memnun değil

Mansur
07 Temmuz 2023 21:53

Ahmet
18 Eylül 2023 19:01
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 23:55
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
10 Temmuz 2023 10:37
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
30 Ağustos 2023 11:02