Getir Uygulaması Sipariş Onayı Olmadan İşlem Yaptı Mağduriyet Yaşadım

Aslı
07 Kasım 2024 23:56

Getir yemeğin kupon indirimini görmek için bir ürünü sepete ekledim. İndirim uygulamaya çalışırken karşıma ödeme yöntemini seç diye bir seçenek çıktı. Banka kartı seçeneğini seçtikten sonra direkt sipariş verdi. Benim ekranıma herhangi bir onay vs gelmedi. Üstelik ekranda iptal seçeneği de yoktu. Müşteri hizmetlerine bağlanana kadar 5 dakika geçti. Evde olmadığımı iptal etmek istediğimi söylememe rağmen restoranın iptal edemeyeceğini söylediler. 3 kere bağlanıp evde olmadığımı yanlışlıkla verildiğini ve alamayacağımı söyledim. Ama evde olmadığımı restorana iletmemişler bile. Ürün kapıya gelip mecburen geri dönmek zorunda kaldı. Restoran sahibi arayıp neden almadığımız hakkında bir konuşma yaptı. Müşteri hizmetleri üründen vazgeçtiğimizi iletmiş. Oysaki ben 3 kere müşteri hizmetlerine bağlanıp defalarca evde olmadığımı söyledim. Ama asla bunu iletmemişler. Getir uygulaması müşteri temsilcisine çok yavaş bağlanıyor. Bu durum restoranı ve beni mağdur etti. Bu olayla ilgili herhangi bir sorun çıkarsa getir sorumludur. Ben defalarca durumumu açıkladım.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
21 Şubat 2024 18:39
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
22 Şubat 2025 18:55
Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Irmak
02 Nisan 2025 01:16
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
19 Ağustos 2024 02:56
Saynur sonuçtan hiç memnun değil

Saynur
20 Kasım 2023 12:26