İdari Takip Sürecinde İletişim Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

16 Aralık 2024 18:39

Gecikmiş ürünlerimden dolayı idari takibe alındım. İlgili numaraya (0216560444) ulaştım ve 16/12/2024 gününe ödeme sözü verdim. Ödemeyi gününde gerçekleştirdim. Bu süreçte sizinle bir kişi ilgileniyor. Ödeme sözü ve detayları konuştuğumuz kişi de aynı kişi.

Ödemeyi yaptıktan sonra bütün gün denememe rağmen iletişim kuramadım, sürekli aynı kişi çıkıp X hanım ile görüşmelisiniz diyor. 5 saat sonra ikinci kez arayıp aynı şeyleri dinleyip, kimsenin bana ulaşmadığını mesainin bitimine az kaldığını söyledim. İlaveten her seferinde müşteri memnuniyet anketine de neden aktarmadıklarını, bu süreçte anlamama rağmen ne diyeceğini merak ettiğim için sordum. Anket için sizi sonra arıyorlar dedi :) :). Söylenecek çok şey var neyse. İkinci aramamda X kişisinin beni aradığını ve ulaşılamadı bilgisi girdiğini öğrendim. Çekmeyen bir yerde miydiniz gibi bir şeyler sordu fakat bütün gün aynı konumda olduğumu hattımın ulaşılabilir olduğunu deklare ettim. Kısacası sürekli "Arar o arar sen çok sıkıntı yapma gibi" bir üslup ve tutum var.

Son olarak 17:10'da mesainizin bitmesine oldukça az kaldı hala iletişim kuramadım dedim ve aramayacaklarını bildiğim için "Ödeme sözü verdim ve ödemeyi yaptım bir problem olur mu görüşemezsek diye sordum." Sorun olmaz zaten ararlar sizi denildi ve harika deneyimim bitti. Haliyle mesai de bitti ve kimse aramadı.

Ben de bunları buraya kimsenin umursamayacağını bilerek yazmak istedim. Garanti Bankası'nın kurumsal yapısını ve müşteri temsilcileriyle verdiği hizmetten hep memnun kaldım. Olur da zor duruma düşerseniz, avukatlık olmadan bir adım öncesi gibi görünen idari takip birimi kurumsal bir yapıdan çok tefecilerle iş yapmaya benziyor. Süreç nasıl işleyecek bilmiyorum fakat kötü bir deneyim oldu. Bu kadar finansal problemin üzerine. Yarın ödemeyi yaptınız ama bize ulaşmadınız derlerse hiç şaşırmam ya da ödeme görünmüyor derlerse de şaşırmam. Umarım borçlarınızı bu duruma düşmeden ödersiniz.

06 Eylül 2024 10:32
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 10:31
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 23:45

09 Eylül 2023 13:25