Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 12:18

Ey Garanti Bankası, iyi dinle beni. Lafım sana! 5 seneden fazladır maaş müşterisiyim. Notum iyi değilken bile diğer bankalar 5 bin, 10 bin limitli kredi kartı verirken, 20-30 bin kredi verirken 1000 TL bile kredi vermediler bana. Bütün borçlarımı kapatmama rağmen tek kredi kartım Garanti'de iken limitimi ısrarla hiçbir şekilde artırmıyorlar. 'Sistem vermiyor' olayı kesinlikle yalan çünkü siz vermezken diğer bankalar çatur çutur veriyor. Sizin farkınız nedir? Gerçekten Garanti Bankası'ndan nefret ettim. Maaş müşterisi olmasam bütün hesaplarımı kapatacağım anında. Garanti Yatırım hesabımda toplu param da var. Ödemelerimin hepsini düzenli şekilde yapmaktayım. Kredi notum hasbel kadar iyi. Aynı kredi notuyla arkadaşlarım 100 bin limitli kredi kartları alıyorlar ama nedense ben hiçbir şekilde onay alamıyorum. Özellikle maaş hesabım diye Garanti'den başvuruyorum ama tek yaptıkları olumsuz demek. İnsanı bankadan soğutursunuz yemin ederim. Hiçbir mantıklı açıklaması yok. İlk işim yatırım hesabımdaki toplu parayı başka bankaya aktarmak olacak. Ayrıca kredi kartımı da yakın zamanda kapatacağım. Zorunda olmasam hiçbir şekilde Garanti kullanmayacağım. Maaş müşterisine bile bu kadar önem vermeyen başka banka kesinlikle olamaz çünkü.

Bu yazdığımı belki gerçekten bir yetkili görür de mantıklı bir açıklama yapar belki? Ama imkansız çünkü benim argümanlarım kendilerinden daha sağlamdır. Sözüm ona 'sistem vermiyor' yalanını bana söylemesinler hiç boşuna.

Kıssadan hisse. Bu banka pişmanlıktır.

Ahmet
Ahmet
11 Kasım 2024 14:59

Şikayetim markaya iletileli 4 gün oldu ve hiçbir gelişme yok. Müşterisine değer vermeyen bir banka.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 21:47

10 Ağustos 2024 21:59
Garanti BBVA Kredi Kartı Ve Kredi Vermemesi
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Ve Artı Para Limit Artışı Taleplerimin Sürekli Reddedilmesi Hakkında Net Açıklama İstiyorum

16 Eylül 2025 10:48

31 Ağustos 2024 17:16
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 16:28

Garanti BBVA Kategorileri