Tulay sonuçtan hiç memnun değil

Franke Nofrost Buzdolabı Arka Kısım Buz Tutması

03 Ekim 2023 08:57

Yaklaşık 8-9 ay önce aldığımız ankastre Franke no frost buz dolabımızın arkası buz bağladığı için tüm yiyeceklerimiz buz tutuyor ve çöp oluyordu. Bağcılar Franke servisini arayarak yardım istedik. Servis geldi. Dolaba baktı ve dolabın çalışma şeklinin normal olduğunu fakat haklı olduğumuzu söyledi. Geldiklerinde de buzdolabındaki karpuz ve kavunun yarı yerine kadar buz olduğunun fotolarını çektiler. İçine bir aparat koyup izlemeye alacaklarını söyleyerek evden ayrıldılar. Yaklaşık 2-3 hafta bahsettikleri aparatı getirip koymalarını bekledik. Bu süre zarfında birkaç kez geliyoruz diye arayıp gelmediler. Genel merkeze şikayette bulunduk. Nihayet aparat geldi fakat bir tane getirmişler (evde buzdolabı iki adet). Şimdi haftalardır aparat dolapta fakat bir kontrol etmek için bile arayıp soran yok. Dolabın durumu hala aynı. En iyi marka diye alıp dünya para verdiğimiz Franke bile bunu yapıyor. Sözün bittiği yerdeyiz.

11 Aralık 2023 10:47

Yaklaşık 1 yıl önce aldığımız ankastre Franke no frost buz dolabımızın arkası buz bağladığı için tüm yiyeceklerimiz buz tutuyor ve çöp oluyordu. Bağcılar Franke servisini arayarak yardım istedik. Servis geldi. Dolaba baktı ve dolabın çalışma şeklinin normal olduğunu fakat haklı olduğumuzu söyledi. Geldiklerinde de buzdolabındaki karpuz ve kavunun yarı yerine kadar buz olduğunun fotolarını çektiler. İçine bir aparat koyup izlemeye alacaklarını söyleyerek evden ayrıldılar. Önce Yaklaşık 1 ay bahsettikleri aparatı getirip koymalarını bekledik. Bu süre zarfında birkaç kez geliyoruz diye arayıp gelmediler. Genel merkeze şikayette bulunduk. Nihayet aparat geldi fakat bir tane getirmişler (evde buzdolabı iki adet). Aparatı bir ay sonra gelip aldılar ve cevap vereceklerini söylediler fakat bir aydır ne arayan var ne de soran! Hala yiyeceklerim buz tutuyor. En iyi marka diye alıp dünya para verdiğimiz Franke bile bunu yapıyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Yetkililerine sesleniyorum illa hukuksal olarak mı size bildirimde bulunmalıyım. Daha bir yıl bile olmadan ocağın orta göz çakmağı ikinci kez arızalandı. Mikrodalga fırın kapağında yanığa benzer lekelenmeler var hangilerini sayayım. Bari kale alıp bir cevap verin. Onu bile yapamıyorsunuz. Bana yol bırakmadınız Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım bilginize.

04 Ekim 2023 08:36 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

16 Ekim 2023 12:58

Merhaba aylar oldu hala bir cevap alamadım. Neden sattığınız ürünün arkasında durmuyorsunuz?

11 Aralık 2023 10:38

Merhabalar, aylardır yazdığım şikayetime karşılık herhangi bir cevap verilmedi. Ben hala buzdolaplarımla ilgili yiyecekleri dondurma şikayeti problemi yaşıyorum. Neden dönüş yapılmıyor? İlla hukuki olarak mı hakkımı aramalıyım?

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabında Bitmeyen Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Zeynep
25 Mayıs 2025 01:14
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
16 Haziran 2023 14:14
Franke Dolabın Bozuk Çıkması
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
19 Aralık 2023 12:34
Şebnem sonuçtan çok memnun

Şebnem
10 Temmuz 2025 14:21
"Sorunumu paylaştıktan sonra marka yetkilileri ürünümüzü sıfır ile değiştirdi. Teşekkürler..."
5-aydir-cozulmeyen-buzdolabi-sorunu-ve-ilgisiz-servis-1.jpg

Nevzat