Memet sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabında Tamir Krizi: Uzun Bekleyiş

Franke Buzdolabında Tamir Krizi: Uzun Bekleyiş
20 Kasım 2024 19:14

Franke marka buzdolabımız garanti kapsamındayken bozuldu. Yetkili servis kontrol edip motor ve kartlarını değiştireceklerini söyledi. En başta en fazla 7 günde tamirin gerçekleşeceğini söylediler. Sonraki gün, 6 ile 8 hafta süreceğini çünkü stokta olmayan bir parçanın yurt dışı fabrikadan geleceğini ilettiler. Bunun üzerine genel merkezi aradım, iki ay buzdolapsız yaşamanın herhalde mantıklı bir açıklaması olmadığını dile getirdim. Sizi 24 saat içinde arayacağız merak etmeyin. Böyle bir şey olamaz dediler.
Ertesi gün aradıklarında parçanın gelmesinin 20 iş gününü bulabileceğini, o zamana yetişmezse yeniden değerlendireceklerini söylediler. Ben en az bir ay nasıl buzdolapsız yaşayabiliriz, sizin başınıza böyle bir şey gelse mantıklı bulur musunuz dedim. Ne yapalım parçalar İtalya'da üretiliyor, biz her sattığımız ürün için stok tutamayız dediler.
Akıl var mantık var bu kadar saçma bir şey olamaz. O zaman bu cihazları satmayın. On bin lira ödeyip balkona mini bir buzdolabı aldık. Onunla kahvaltılıkları idare ediyoruz. Diğer ürünleri de balkonda muhafaza etmeye çalışıyoruz. Günlük alışverişe geçtik. Teşekkürler Franke, orta çağı yaşatıyorsunuz.

21 Kasım 2024 10:30 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

08 Temmuz 2025 00:46
franke-buzdolabinda-tamir-krizi-uzun-bekleyis-1.jpg

Buzdolabımız Mart 2025 tekrar bozuldu. Bugün Temmuz 2025 yine bozuldu artık bıktık dört, BES ayda bir bozulmasindan. 1920larda ilk buzdolapları çıktığında herhalde bu kadar arıza yapıyorlardı. Yuz yıllık eski bir teknoloji sonuçta sogutma isi. Franke nasıl üretim yapıyor anlamak zor. Piyasadaki en pahalı markalardan birisi olması daha da ilginç. Kuzey Kore'de mi üretim yeriniz?

Enes
Enes
Şikayeti Çözüldü

Merhaba bizde de aynı problemlerle karşılaştık ürünün arkasında durmadılar dediğiniz gibi Franke pişmanlıktır

Memet

Sormayın bir ayda tamir ettiler. Gecen hafta yine bozuldu. Akim koruyucu fiş de taktik dört ay sonra yine bozuldu. Bu kadar kotu buzdolabı seksenli yıllarda yoktu :)

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabında Bitmeyen Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Zeynep
25 Mayıs 2025 01:14

Muhammet
08 Ocak 2025 15:34
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
19 Aralık 2023 12:34