Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
29 Kasım 2024 19:52

Sipariş ettiğim Franke maris granit evye kutusundan kırık çıktı.
Bir hafta önce internetten çay kaşığı sipariş etmiştim. Geldi. Önce kağıda sarmışlar, sonra kabarcıklı naylona sarmışlar, sonra da kartona sarıp bantlamışlar. 200 TL lik bir şey. Ama sonuçta kaç tane araç değiştiriyor, kaç el değiştiriyor. Satıcı ürünü sağlam ulaşsın istemiş. Yaptığı işe saygısı varmış. Açarken zorlandım ama takdir ettim.
Ama 19.000 liraya satın aldığım Franke marka granit evye kutusundan kırık çıktı. Çünkü 30 kiloluk Granit evyeyi direkt olarak kutusuna koyup yollamışlar. Resimlerde de görüldüğü gibi herhangi bir kabarcıklı naylona sarmayı Veya köpüklerle desteklemeyi uygun görmemişler. Kargocu her zaman olduğu gibi siparişi verip hemen kaçtı. Eve girip kutuyu açınca kırık olduğunu fark ettik. Ama Franke firması kesinlikle sorumluluğu üzerine almıyor. Müşteri hizmetleri hatanın bizde olduğunu söylüyor. Açıp bakmanız gerekirdi diyor. Tüm sorumluluğu müşteriye yüklüyor. Sanki çok iyi bir paketleme yapılmış gibi. Evyenin etrafına ne işe yarayacağı belli olmayan streç film sarılmış ve boşlukları doldurması mümkün olmayan birkaç parça karton.
Madem tüm sorumluluğu müşteriye yüklüyorsunuz. O zaman Kargo firmanıza diyeceksiniz ki ; paket açılmadan müşteriye teslim yapmayın.

30 Kasım 2024 10:00 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Gonca sonuçtan çok memnun

Gonca
16 Eylül 2025 11:43
"Merhaba, hatalı ürün şikayetim sonrasında satış sonrası tarafından hemen dönüş yapıldı, ilgilenildi ve yeni ürün ile değiştirildi. Bu süreçte destek olan ilgili birimlere ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim."
Müfide sonuçtan memnun

Müfide
03 Ağustos 2023 13:55
"Dönüş yaptığınız ve ilgilendiğiniz için teşekkürler."
Franke Granit Stone Grey Evye Talihsizliği
Franke Granit Stone Grey Evye Talihsizliği

Tufan
04 Temmuz 2024 20:15
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Ağustos 2024 16:55
Franke Evye Kırılma Sorunu Ve Garanti Problemi
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
23 Aralık 2023 13:03