08 Kasım 2024 14:49

2020 model yetkili servis bakımlı garantisi devam eden, Ford Focus aracım var. 6.11.2024 tarihinde bir anda e-5 yolunda işlek akşam trafiğinin ortasında arıza yaptı. Eşim ve çocuklarımla mağdur oldum. Kendi cebimden ödediğim çekici parasıyla Avcılar kent Ford yetkili servisine bıraktım. Güvenerek ve severek aldığım araç bizi hayal kırıklığına uğrattı ve görünüşe göre maddi olarak ta zarara uğratacak. Kronikleşmiş bir hata olduğunu araştırarak öğrendiğim sorunun arkasında Ford markası maalesef ki durmuyor. Ford marka araç aldığım için çok pişman oldum ve kesinliklikle hiç kimseye bu markayı tavsiye etmeyeceğim. Ulaştığım yetkililer mağduriyetimi gidermeleri gerekirken bekletmeye devam ediyorlar. Gerekçe de arıza tespiti gerekiyormuş. Yetkili servis 1 saat içinde bana ulaşarak arızayı tespit ettiğini ve 9 bin tl ücret talep ettiğini kolaylıkla söyleyebiliyor. Aracı çocuklarım nedeniyle kullanmam gerekiyor ama Ford yetkilileri bir o kadar rahat davranıyorlar. Araç artık servis içinde olduğundan ücret almadan bırakmayacaklar anlaşılan. 75,000 bakımını bahane ederek müşteri iyi niyeti yok düşüncesini bana aktarabiliyorlar. Aracımın arıza sebebi Ford kaynaklı kronik bir sorundur ve bu diğer bazı modellerinde de mevcut olduğu halde çözmek yerine Kent gibi bayiiler haksız kazanç yönünden müşteriden para alma peşindeler.

09 Kasım 2024 09:10

09.11.2024 şu anda saat 09:10 ve herhangi en ufak bir gelişme olmadı. Kayıtlara geçsin

09 Kasım 2024 11:52

09.11.2024 şu anda saat 11:50 ve herhangi bir özellikte bir gelişme olmadı. Kayıtlara geçsin

09 Kasım 2024 15:48
ford-focus-arizasi-magduriyet-ve-hayal-kirikligi-1.jpg

Ford Company bile usa dönüş yaptı bana mağduriyetim için aynı ülkedeki Ford yetkililerinden ses çıkmıyor. Ülkemizde hak aramak bile ne kadar zorlaşmış günümüzde! İşinize, teknoloji gücünüze, ekibinizle sosyal platformlarda çok ön plana çıkıyorsunuz ama hepsi boş hava demek ki çünkü siz mağdur olmuş bir Ford kullanıcısına çeşitli bahanelerle dönüş bile yapamıyorsunuz! Kurumsallığınızı sorgulamak gerekiyor!

10 Kasım 2024 10:44
ford-focus-arizasi-magduriyet-ve-hayal-kirikligi-1.jpg

Enteresan olan 4 gün sonra SMS gönderebildiler!

11 Kasım 2024 09:52

Ne kadar uzun sürdü çalışmalar?

11 Kasım 2024 15:02

Tam da ön gördüğüm gibi Yetkili servis ücret talebinde bulunmaya devam ediyor ve Ford Otosan gibi köklü bir firma göz göre göre marka kullanıcısını destekleyerek bayilik yetkisi verdiği servise söz geçiremiyor. Kurumsallığınız buraya kadar anlaşılan!

11 Kasım 2024 17:08 (Şikayetten 3 gün sonra)
11 Kasım 2024 18:59

6.11.2024 çarşamba gününden beri bu mağduriyetin giderilmesini bekliyoruz zaten ama henüz bir çözüm bulunamadı! Ford markası yolun tam ortasında mağdur etti o günden beri de silsile şeklinde birileri bir şeyler yapıyor ama kapasite meselesi Ford Otosan gibi bir firmanın yetki verdiği bayii üzerinde bir yaptırımı ve gücü olmadığını an itibariyle anlamış bulunuyorum! Bütçe konusuna elince varsın müşteri Ford hatası yüzünden mağdur olsun ve olmaya devam etsin kimin umurunda ki? Ford mu? Bir daha asla! Bu araca veda ederken sizi de reklamlarda başrol oynatmayı düşünüyorum. Güzel bir reklam filmini hak ettiniz.

16 Kasım 2024 13:45
ford-focus-arizasi-magduriyet-ve-hayal-kirikligi-1.jpg

Kent Ford servisi Müşteri memnuniyeti adına kendince olmayacak, komple değişmesi gerekli dediği tesisatı onarmış ve bir bedel talep etmekten vazgeçmişti. Aracı teslim ettiler evet çelişkilerle sadece dosya kapatmak için! Bir de bedelsiz olunca işlemler aracı temiz teslim etmeyi unutmuşlar. IVR diyor ya teslim etmeden dezenfekte ediyoruz temizliyor öyle teslim ediyoruz diye, o para ödendiği zamanlar için geçerliymiş!

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus'ta Kronik Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Caner
30 Eylül 2025 20:32

Tamer
22 Mart 2024 13:57
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Servis Hataları

Alperen