Alperen sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 15:26

Ford Focus'un bütün işlemlerini serviste yaptırdığım arabam yolda kaldı. Çekiciyle servise götürdüm, serviste kayıt dahi açılmamış. Arızanın motorda olduğunu söylediler ama tam tespit edemediklerini, 300.000 TL'ye kadar masraf çıkabileceğini ve garantiye girip girmeyeceğinin işlemlerden sonra belli olacağını söylediler. Oradan çıkarttım arabayı ve sanayide bir ustaya bıraktım. Arabanın triger kayışının koptuğunu, şanzımanda yağ olmadığını ve birçok şey söyledi. Ford servislerinin hepsi birbirini kötülüyor. Hangisine gitsem 'Abi, bilmem oraya gittiysen oranın ustaları kötü' tarzında konuşuyorlar. Daha yeni kaza yapmıştım ve arabam yeni servisten çıkmıştı. Alalı 1 ay civarında oldu. Arabayı teslim etmeden önce bunlara bakılmamış olması garip. Hakkınızda dava açacağım. Müşteri hizmetlerini arıyorum, telefonda susuyor; karşımda ki adam konuşmuyor bile.

30 Temmuz 2024 15:37

Arabanın içinden neredeyse hiç denecek seviyede şanzıman yağı çıktı bunu servis nasıl kontrol etmez

30 Temmuz 2024 15:41

Eklediğim video da araç 1.0 diyor orada yanlışlık oldu aracım 1.5 ustamız yanlış söylüyor

31 Temmuz 2024 11:43

Arabanın şanzımanı da dağılmış arabanın zorlandığını söylüyor usta bana ve sizin gelen teknisyeniniz arabayı çok zorladı

31 Temmuz 2024 14:11 (Şikayetten 22 saat sonra)
31 Temmuz 2024 16:52
Ford Focus Servis Hataları

Arabam yetkili servisinize geldi ve arabayı büyük ihtimalle daha da mahvettiler orada ama kayıt açmamışlar Ford tepretoğulları servisine götürdüm aracımı ama kaydı yok serviste hepsinden davacı olacağım nasıl kayıt açmadan işlem yaparlar aracıma tepretoğulları önünde çektiğim fotoğrafı ekledim tam orası olduğu belli olmuyor olabilir 24 Temmuz akşamı tepretoğulları nın önüne bıraktım 25 temmuzda aracımın motoru açıldı arabadan hiç şanzıman yağı çıkmadı ben bütün bakımlarımı servisinizde yaptırdım şansımzan da tamamen dağılmış ve ben bakımdan alalı daha 7000km olmadı triger kayışı kopmuş servis hizmetinizden de şikayetçi olacağım

02 Ağustos 2024 17:34

Ben arabamı zaten Ford servisine götürdüm ama kayıt bile açmamışlar belki bazı şeyler orada oldu ve kayıt açmadılar nereden bilebilirim

12 Ağustos 2024 12:09
Ford Focus Servis Hataları

135.000 kö de değişmesi gereken triger kayışı 112.000 km de kopuyor ve arabamın motorunda çok büyük hasarlara yol açıyor üstüne sizin gönderdiğiniz hiçbir şeyden anlamayan internetten bakan veya video çekip ustalara atıp ona göre bir şey yapmaya çalışan kişi çalışmayan arabayı zorlayarak şanzımanına da hasar veriyor daha sonrasında arabamı tepretoğulları bayinize çekiciyle götürüyorum arabanın kaydını açmadan arabaya işlem yapıyorlar ama arabanın hiçbir kaydı yok arabadan yarım litreden bile az şanzıman yağı çıkıyor bugüne kadar arabamı düzenli olarak hiç geciktirmeden bakımlarını serviste yaptırdım ben kaza yaptım yine servisinizde yaptırdım ama arabaya yapılacak işlemlerin ucunun çok açık olduğunu büyük ihtimalle garantinin karşılamayacağını söylediler bana asla kimse ulaşmadı şikayet yazdığım halde bu hafta size dava açacağım

12 Ağustos 2024 12:11
Ford Focus Servis Hataları

135.000 km de değişmesi gereken triger kayışı 112.000 km de kopuyor ve arabamın motorunda çok büyük hasarlara yol açıyor üstüne sizin gönderdiğiniz hiçbir şeyden anlamayan internetten bakan veya video çekip ustalara atıp ona göre bir şey yapmaya çalışan kişi çalışmayan arabayı zorlayarak şanzımanına da hasar veriyor daha sonrasında arabamı tepretoğulları bayinize çekiciyle götürüyorum arabanın kaydını açmadan arabaya işlem yapıyorlar ama arabanın hiçbir kaydı yok arabadan yarım litreden bile az şanzıman yağı çıkıyor bugüne kadar arabamı düzenli olarak hiç geciktirmeden bakımlarını serviste yaptırdım ben kaza yaptım yine servisinizde yaptırdım ama arabaya yapılacak işlemlerin ucunun çok açık olduğunu büyük ihtimalle garantinin karşılamayacağını söylediler bana asla kimse ulaşmadı şikayet yazdığım halde bu hafta size dava açacağım

M. Balos
22 Kasım 2023 01:19

Metehan
14 Kasım 2024 14:29
Ford Focus Servis Deneyimi: Zincir Problemi Ve Yetersiz Çözüm
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus'ta Kronik Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Caner
30 Eylül 20:32
Sami sonuçtan hiç memnun değil

Şanzıman Tamiri: Müşteri Hizmetlerinde Çıkmaz Sokak

Sami