Adem sonuçtan çok memnun

Çetaş Ford Mahmutbey Hatasını Kabul Etmiyor

20 Ağustos 2024 02:42
Adem'in Teşekkür Mesajı
“Ford Otosan tarafından, Yetkili servis ile irtibata geçilerek sorunun çözüleceği, 26.08.2024 tarihinde sorun çözülene kadar ikame araç verileceği söylendi. Bekliyorum şimdilik, teşekkür ederim Ford Otosan Müşteri temsilcisine ve Çetaş Ford daki sorumlu Basri Bey'e ilgi alaka ve çözüm odaklı yaklaşımları için.”

02.08.2024'te Ford C-Max aracımın cam tavanında oluşan çatlak için Çetaş Ford Mahmutbey'e başvurdum. Servisten A***** Bey ilgilendi, kasko evrak işlemleri için sağ olsun, sipariş verildi. 8-9 gün sonra çağırdılar, cam geldi dediler, arabayı götürdüm. Aracımı teslim ederken cam tavan perdesi sağlam ve çalışır bir şekilde bıraktım. 2 gün sonra araç hazır, gelin alın dediler. Gittiğimde maalesef şok oldum, çalışan cam tavan perde mekanizmasının bozulduğunu, çalışmadığını fark ettim. Sağlam bir şekilde teslim ettiğimi söyledim, sebebini sordum, sorumluluk almadılar. Çalışan 3 arkadaş geldi, bir tanesi gülerek yanlışlıkla bir işlem yaptıklarını ağzından kaçırdı, diğerleri bu arkadaşın yanlışlık yaptığını kapatmaya, geçiştirmeye çalıştılar. Daha sonra bunun kendi hataları olmadığını kabul ettirmek için ısrar ettiler. Tavan perdesini dışarıda kendimin yaptırması gerektiğini, sorumluluk almayacaklarını belirttiler. Başlarındaki Hasar Danışmanları Y**** A**** Bey beni ikna etmek için çabaladı, hatta dışarıda bir tamirci ile görüşüp ona aracı götürmemi, tamirini yapabileceğini söyledi. Bu kadar sorumsuzluk görmedim. Daha önce de bu firmadan araç alımlarım oldu ama bu yaptıkları gerçekten çok ayıp. Sağlam mekanizmayı bozup benim yaptırmamı istediler. Ford Otosan ile de iletişime geçeceğim, bu kadar olmamalı. Gerçekten :( Benim mağduriyetimi gidermedikleri için tüketici haklarım için gerekli yerlere başvuracağım.

20 Ağustos 2024 08:22 (Şikayetten 5 saat sonra)
21 Ağustos 2024 11:01

Bugün çetaş Ford Mahmutbey 'den sorumlularından Basri Bey tarafından arandım, çok ilgiliydi ve çözümleyiciydi kendisi, sorunumun çözüleceğini bu süre zarfında ikame araç temin edeceklerini iletti, kendilerinden haber bekliyorum şimdilik.

21 Ağustos 2024 12:35
21 Ağustos 2024 13:11

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisi İle Yaşanan Sürekli Arıza Ve Mağduriyeti

Hüsamettin sonucu yetersiz buldu

Periyodik Bakımda Zaman Kaybı Ve Yetersiz Hizmet

Hüsamettin
30 Haziran 2025 20:21
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Ford F-Max Aracımın Motor Arızası Ve Servis Sürecindeki Mağduriyetim

Alaattin