Ford Çetaş Mahmutbey Bayisinde İletişim Sorunu Ve Yanıltıcı Ücret Talebi

01 Kasım 2024 13:35

Ford Çetaş Mahmutbey bayisine araç bakımı için başvurdum. Bakım sırasında araç hararet yapıyordu ve test ettiler. İlk etapta benimle görüşen danışan 60 bin küsur ücret istedi. Komple değişecek dedi. Ben de 'Araç bir yıllık, nasıl bu tesisat zarar görür?' deyince, bu sefer 'Fan dönmüyor, onu değişelim.' dedi ve 8500 TL istedi. Ayrıca 'Motoru açıp suyla yıkamışsınız.' gibi ucuz ve saçma cümleler kurdu. Açıkçası ne olduğunu ben de anlamadım. Daha sonra hatayı kabul etmedim ve aracı oradan aldım, işlem yaptırmadım. Hatta aracı alırken 'Abi aracı çok sürme, contaları yakarsın.' gibi cümleler etti. Her neyse, daha sonra kaputu açtım, fanın döndüğünü gördüm ve sorunun ne olduğunu anlamadım. Neden ücret istediklerini daha doğrusu. Sıfır ilgi, iletişim sorunu, umursamazlık hepsi vardı bu bayide, Ford yani. Daha sonra ben başka bayiye randevu aldım. Neyse, Ford iletişime geçti, ilgilendiler biraz olsun. Randevu ayarlayıp götürdüm. Açıkçası ilgi, iletişim üst düzeydi, ilk defa memnun kaldım. İşinde iyiler, güler yüzlü kişiler ve danışan da aynı şekilde ilgi verdi, anlattı. Güzelce teste soktular. Akşam aradıklarında araçta hiçbir sorun olmadığını, tüm testlerden başarılı geçtiğini söylediler. Ve aracı aldım, şu an sorun yok. Ancak ilk götürdüğüm Çetaş Mahmutbey bayisi benden neden ilk etapta 60 bin küsur isteyip tesisatı sorun olmamasına rağmen değiştirmek istedi? Ondan sonra itiraz edince 'Tamam, sadece fanı değişelim.' deyip 10 bin TL işçilik dahil istedi? Ürün alırken bu bayilere dikkat etmenizi söyleme gereği duyuyorum. 25 Temmuz 11:21 Ford Çetaş bayisi Mahmutbey. Tarafına vermiş olduğum aracım. Garantisi olduğu halde ilgilenmedikleri için ya da anlayamadıkları için aracı bugün teslim aldım. Ancak garantisi olduğu halde hatam olmadığı için suçu bana attılar, fan dönmüyor gibi sorunlar var dediler. Aracın kaputunu açıp yıkamışsın gibi suçlayıcı şekilde konuştular, garantiye girmediğini söylediler. Ancak dedikleri halde fan çalışıyor. Halde anlamadıkları için sanırım başlarından attılar beni. Bu sorunun çözülmemesi beni üzdü. Ford bayisine gelince alıp almamak size kalmış, ancak pek memnun kalmadığımızı herkes bilsin, ona göre araç alırken dikkat etmenizi belirtmek isterim.

05 Kasım 2024 13:19 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

Ekrem
17 Ekim 2023 11:02
Adem sonuçtan çok memnun

Adem
20 Ağustos 2024 02:42
"Ford Otosan tarafından, Yetkili servis ile irtibata geçilerek sorunun çözüleceği, 26.08.2024 tarihinde sorun çözülene kadar ikame araç verileceği söylendi. Bekliyorum şimdilik, teşekkür ederim Ford Otosan Müşteri temsilcisine ve Çetaş Ford daki sorumlu Basri Bey'e ilgi alaka ve çözüm odaklı yaklaşımları için."

Ford Çetaş Mahmutbey'in Bakım İçin Fazladan İstediği Ücret

Arda
26 Eylül 2024 10:29
Hüsamettin sonucu yetersiz buldu

Periyodik Bakımda Zaman Kaybı Ve Yetersiz Hizmet

Hüsamettin
30 Haziran 2025 20:21
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:41