Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 23:31

FLO, bir alana bir bedava kampanyasında fiyatları iki katından fazla artırıyor. Aynı ürün Trendyol'da 500 TL iken, FLO'daki bir alana bir bedava kampanyasında 1200 TL'ye çıkıyor. Bütün ürünleri iki katına çıkarıp tüketicilerle alay ediyorlar. Tüketici Hakları, lütfen FLO'nun kampanyasını inceleyin.

16 Ocak 2024 23:22

Ürünlerin fiatlarını yükseltip 1 alana 1 bedava kampanyası yapıyorlar. Trendyol'a da 500 TL olan ürün FLO'da 1200 yapıp 1 alana 1 bedava kampanyası yapıyorlar. Kampanyadan önce aynı ürün 580 TL tüketici hakem heyetini göreve çağırıyorum bütün ürünler ay

17 Ocak 2024 10:23 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Servet
Servet

Kesinlikle katılıyorum. Kampanya adı altında resmen insanların algısıyla oynuyorlar. Kampanyadan önce 500 TL olan ürünü bir alana bir bedava kampanyası ile 1200 TL olarak satmaya çalışıyorlar. Aynı ürünleri başka sitelerden karşılaştırdım ve kampanyalı ürünlerin neredeyse %80'i bu şekilde satılıyor. FLO gibi kurumsal bir firmaya asla yakıştırmadım.

İrem
İrem

Kesinlikle haklısınız beyefendi bu ne biçim bir şey fiyatlar neden bu kadar oynuyor indirim var diye diğer ayakkabının fiyatını da üzerine atıyorlar ve bunu " kampanya" adı altında yapıyorlar yazık gerçekten.

Mahmut
Mahmut

Evet İrem hanım inan 500 TL lik ayakkabıyı 1499 yapıyorlar neymiş 1 alana 1 bedava yazık gerçekten Tüketici Hakları nerede

09 Haziran 2024 23:51
FLO Ayakkabı Kampanya Adı Başlığında Fahiş Fiyat
FLO Ayakkabı Kampanya Adı Başlığında Fahiş Fiyat
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 12:00
FLO Ayakkabı Kampanya Oyunu!
FLO Ayakkabı Kampanya Oyunu!
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 01:29