Ayıplı Üründen FLO Sorumludur

Senol
13 Ekim 2024 17:11

FLO mağazasından almış olduğum ayakkabı iç taban ortopedik diye aldım hakkı deri diye aldım. Ve tabanı çorap yapıştı böyle Air ayıplı üründen zarar gördüm bu mağazadan kesinlikle ürün almayacağım ne yeni bir ürün gönderi yaptılar bende bu yüzden ödememi geri istiyorum Yazıklar olsun

15 Ekim 2024 14:46 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

FLO Mağazasında Uzaktan Değerlendirme Ve Kullanıcı Hatası İddiası Üzerine Ayakkabı Değişim Talebi

İzmir Torbalı Tepeköy’deki FLO mağazasından Mayıs 2025’te İnci marka bir ayakkabı satın aldım. Yaklaşık 1.700 TL ödediği...

1 Destek

Üç Ayda Deri Ayakkabıda Çatlama, Soyulma Ve Renk Solması Ve Değişim Talebi

Yaklaşık 3 ay önce FLO’nun online mağazasından, günlük kullanım için İnci markalı bir çift ayakkabı satın aldım. Ürünü s...

Üç Ayda Deri Ayakkabıda Çatlama, Soyulma Ve Renk Solması Ve Değişim Talebi

FLO’dan Alınan Ayakkabıların Kısa Sürede Deforme Olması Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

FLO’dan aldığım iki çift ayakkabının 5–6 ayda ciddi şekilde deforme olması FLO’dan satın aldığım iki çift ayakkabı, yal...

Tümünü Gör

Tahsin
FLO Ayakkabıda Renk Solması Bağcıklarda Aşınma Kenarlarda Açılma Vardı

FLO AyakkabıdaRenk Solması Bağcıklarda Aşınma Kenarlarda Açılma Vardı

Umut
FLO Üretim Hatasını Kabul Etmiyor!

FLO ÜretimHatasını Kabul Etmiyor!

Fatih
FLO Kendi Hatasını Kabul Etmiyor

FLO KendiHatasını Kabul Etmiyor

Bayram
FLO Ayakkabı İçinden İki Adet Sert Büyük Raptiye Çıktı!

FLO Ayakkabıİçinden İki Adet Sert Büyük Raptiye Çıktı!

Burak

FLO Ayakkabı Kategorileri