Ayıplı Üründen FLO Sorumludur

Senol
13 Ekim 2024 17:11

FLO mağazasından almış olduğum ayakkabı iç taban ortopedik diye aldım hakkı deri diye aldım. Ve tabanı çorap yapıştı böyle Air ayıplı üründen zarar gördüm bu mağazadan kesinlikle ürün almayacağım ne yeni bir ürün gönderi yaptılar bende bu yüzden ödememi geri istiyorum Yazıklar olsun

15 Ekim 2024 14:46 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Çocuk Ayakkabısı 10 Günde Deforme Oldu, Mağaza İade Ve Değişim İsteğimi Reddetti

FLO mağazasından yaklaşık 1 ay önce çocuğum için aldığım çocuk ayakkabısı, yalnızca 10 gün kadar kullanım sonrası ön bur...

FLO’dan Alınan Ayakkabıların Kısa Sürede Deforme Olması Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

FLO’dan aldığım iki çift ayakkabının 5–6 ayda ciddi şekilde deforme olması FLO’dan satın aldığım iki çift ayakkabı, yal...

Tümünü Gör
FLO Kendi Hatasını Kabul Etmiyor

FLO KendiHatasını Kabul Etmiyor

Bayram
FLO Ayakkabı İçinden İki Adet Sert Büyük Raptiye Çıktı!

FLO Ayakkabıİçinden İki Adet Sert Büyük Raptiye Çıktı!

Burak
FLO Ayakkabı Mağazasında Yardımcı Olmadılar!

FLO AyakkabıMağazasında Yardımcı Olmadılar!

FLO Ayakkabı Değişimi Yapılmadı

FLO AyakkabıDeğişimi Yapılmadı