Fiat Servisinde 6 Aydır Çözülemeyen Koltuk Başlığı Sorunu

Şükrü
11 Aralık 2024 23:16

Eşime geçene sene 2021 model Fiat Egea hb 1.4 Fire Urban paket araç aldım. Aldıktan bir süre sonra arabanın sol arka koltuk başının sabit kalmadığını fark ettin. Koltuk başlığı yukarı kaldırılıyor ancak kaldırıldığı seviyede kalmıyordu. Nisan ayında aracıma LPG kiti takılırken bunu servis danışmanına söyledim onlarda servisteki görevli arkadaşa durumu ilettiler. Bana söylenene göre V**** Bey araçtaki sorunun videosunu çekip Fiat genel merkeze bildirmiş. 10 Haziran'da periyodik bakım için gittiğimde parçanın garanti kapsamında değişeceği ve siparişinin verildiği ancak daha gelmediğini söylediler. LPG sistemiyle ilgili bir sorun olduğu için 15 Ekim'de tekrar gittiğimde parçanın gelip gelmediğini sorduğumda V**** Beyin izinli olduğu benim servis tarafından aranacağım söylendi. Ancak süreç 6 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen servis tarafından ne arandım ne sorunum çözüldü. Telefonla ulaşmayı denediğimde Koyuncu Fiat servisine ulaşmakta ciddi güçlükler yaşıyorum. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini istemekteyim. İyi çalışmalar dilerim.

15 Mayıs 2025 15:09 (Şikayetten 5 ay sonra)

Fiat Fiorino Su Eksiltme Problemi

Recep
09 Mayıs 2024 14:42
Fiat Fiorino Su Eksiltme Problemi
Ergun sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross

Ergun
21 Haziran 2024 22:51
Talip sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'da Kronik Arızalar Ve Servis Sürecinde Hayal Kırıklığı

Talip