Fiat Fiorino Su Eksiltme Problemi

Fiat Fiorino Su Eksiltme Problemi
Recep
09 Mayıs 2024 14:42

2022 Yılında satın aldığımız güncel km'si 45.000 olan Fiorino 1.4 Eko Pop fabrika çıkışı LPG li olan aracımızda yaklaşık 20.000 km dir su eksiltme şikayetimiz var. Aracımız toplam 10 defa bu şikayet ile alakalı servise götürüldü. Termostatı, hortumları ve kelepçeleri değiştirildi. Her seferinde bu sefer kesin sorun çözüldü diye aracımızı teslim aldım. Bu süre zarfında su seviyesi minimum değerinde altında 3-4 Kere daha servise gittiğimizde basınç testi yapılıp kaçak yok denilip su ekleyip geri teslim edildi. En son Fiat ilgi merkezi ile görüşme gerçekleştirdikten sonra genel merkezden H****** bey konuya müdahil oldu. Fabrikadan yetkili isimler tarafından aracınız incelendi sorun tespit edildi büyük ihtimalle bir daha bu problem ile karşılaşmayacağımız bildirildi. Arabayı servisten teslim aldıktan 3 gün sonra araç tekrar su eksiltti. İlk aradığında her türlü destek olacağını söyleyen H****** bey sorun tekrarlayınca 3 gündür telefonlarımıza çıkmamaktadır. Yaşadığımız bu problemlere karşılık aracımızın birebir değişimini talep etsekte bir çözüm bulamadık. Defalarca tamiri denenmiş ve başarılı olunamamış bir aracın değişimini talep etmekten daha doğal bir şey olamaz. İşin özeti Fiat 1.4 benzinli araba alınmazmış onu anlamış oldum. Fiat markasına karşı bir güvenimiz kalmamıştır. Konuyu adli mercilere taşıyıp hakkımızı yasal yollar ile aramaya çalışacağız.

09 Mayıs 2024 14:56 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Mümin sonuçtan çok memnun

19 Ocak 2024 09:43

Fiat Fiorino Mağduriyetim

Murat
12 Ocak 2024 05:39
Davut sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Fiorino'da Sürekli Su Eksiltme Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Davut