Ergun sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross

21 Haziran 2024 22:51

18 Haziran günü Eskişehir'den Marmaris Aksaz'a tatil için yola çıktım. Muğla Marmaris yol ayrımında 2021 model Egea Cross arabam arıza yaptı. Arabamda 'Motorunuzu kontrol ettiriniz' yazısı ile motor işareti yandı ve bir daha sönmedi. 3 saat boyunca yetkili bayi müşteri hizmetlerini aradım, ancak doğru dürüst ilgilenen olmadı. Sonunda Yatağan'daki Turmak yol yardımından Z*** U*** ile görüşebildik. Nihayet 20 Haziran'da arabamı servise çekici ile aldırabildim. Bugün Turmak servisindeki H****** U*** ile görüştüğümde, 1 numaralı oksijen sensörünün arıza kodunu verdiğini, soketi ve sensörü yerine taktığını, servis periyodik bakımını nerede yaptırdığımı sordu. Yapmış olduğu kontrolde aracın gaz filtresinin ters takıldığını söyledi. Ben de periyodik bakımı Bozüyük Fiat servisinde yaptırdığımı ilettim. Arıza yapan oksijen sensörünü temizleyip yerine takmışlar. Bir daha arıza yaparsa servisin öyle değiştireceğini söylediler. Arızalı olan sensör bir daha beni yolda bırakırsa ne olacak? 3 gündür çektiğimiz sıkıntının yanı sıra yolda kalmama mı, zamanımın kaybolmasına mı, tatilimin rezil olduğuna mı yanayım, anlamadım. Müşteri hizmetlerinin duyarsızlığı, iş bilmezliği ve servisin arızalı parçayı temizleyip tekrar takmaya çalışmasına mı yanayım? Servis o oksijen sensörünü değiştirmeden, ne zaman aynı arızayı yapacak diye şüpheyle ve korkuyla o arabayı kullanmak dahi istemiyorum. Çektiğimiz sıkıntının haddi hesabı yok. Trilyonluk arabaya para öde, servise para bayıl, garanti kapsamında da servis gaz filtresini yanlış taksın. Yolda kalalım, sonra tatil rezil olsun ve servis arıza kodu oksijen sensör arızası versin, arıza veren sensörü temizleyip taksın. Bunu kabul etmiyorum. O motor arızası veren oksijen sensörü yenisi ile değiştirilmeden ben yola çıkmayı düşünmüyorum. Hep korkuyla arabaya binince ne zaman yine aynı arızayı verecek diye korkuyorum.

22 Haziran 2024 09:54 (Şikayetten 11 saat sonra)
22 Haziran 2024 10:36

24 Haziran 2024 12:38

18 haziranda meydana gelen arıdan kaynaklı olan oksijen sensörü değişimi ile ilgili müşteri asistanı tarafından genel merkezlerine iletmelerine rağmen hala bugün su saate kadar bir dönüş yapmadılar ayrıca turmak servisinde çalışan cansu hanımın esime ve bana karşı terbiyesizce aşalayici beşeri ilişkilerinden yoksun karşıdaki müşteriye konuşma üslubunu nasıl ne şekilde konuşmam gerektiğini dikta eden tavrı ile bundan sonra bu servisten hiçbir şekilde hizmet alamayacaksın diye konuşan çalışan hakkında gereğinin yapılarak tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum. Ayrıca servise esim ve ben gittiğimde zaten karşılamanın müşteri karşılaması gibi olmamıştır. Gelen müşteriye bir oturun bir cay veya bir su bile ikram etmemişlerdir. Aracın arıza kaydını servis günü açmadıkları gibi gittiğimde açmışlar sebebini de ruhsat yokmuş ben çekici ile ruhsat vermem gerekiyormuş. Madem ruhsat verilecek diye servis arasaydı veya araç servise gelince kontrol edip ruhsatı digital ortamda isteyebilirlerdi. Bir servisiniz periyodik muayenede gaz filtresini yanlış takar. Diğer servisiniz kayıt açmaz aramaz ve oksijen sensörü arızalı olan soket veya sensör değiştirmez. Turmak taki bayan cansu hanımdan gördüğümüz muamele cabası bayan hamile imiş ona göre davranmam gerekiyormuş. Benim ve esimin psikolosin8 hiç düşünen yok. Arabayı kullanırken stres yaptırır. Arızalı parça için Genel merkezdeki arkadaşlardan haber beklememiz gerekiyormuş. Bekliyoruz herhalde arkadaşların tatili bitmedi. Bizimki tatil e bir gidelim dedik yolda kaldık diğerleri cabası. Şu ana servisten sonra arabanın 3 ve 4 viteslerinde yokuş çıkarken tekliyor. Servisi arattırdım müşteri asistanı vasıtasıyla turmak tan huseyin usta ile görüştürdüler. Araçta arıza lambası yanmıyorsa bizim için sıkıntı yok diyor. Yani yolda kal diyorlar anladığım bu arızalı parça veya soket aracın hale üzerinde takılı anlamadım gitti. Yani kısacası araç yolda kaldı kalacak stresi ile yasa dur. Tatilimi rezil ettiler. Bu araca bu şekilde binmek istemiyorum. Ne müşteri hizmetleri çözüm buluyor ne de genel. Merkezden bir cevap var. Allah a emanetiz yani Allah kimseyi bu marka ile yolda bırakmasın.

29 Haziran 2024 17:59

Müşteri hizmetlerinde bu konu ile görüştüğüm Kübra hanımın tavrı konuşma üslubu müşteri odaklı çalışmaması problemi çözüme kavuşturulması zaman mefhumunu ayarlayamamasından kaynaklı problemim devam etmektedir. Bir arpa boyu problemim hakkında çözüm olmamıştır. Arızalı olan oksijen sensörü soketi ve sensör temizlenip tekrar turmak Yatağan servisi tarafından takılmış olup. O arızalı parçanın tekrar takılmasından dolayı tekrara arıza yapma olasılığı vardır. O arabanın ne zaman tekrar arıza yapma stres ve korkusunu yasayarak o arabayı kullanmak istemiyorum. Neymiş prosedür gereği Arızalı parça tekrar aynı arıza yaparsa öyle değiştireceklermiş. Yani tekrara yolda kal tatilin rezil olsun sıkıntıları cek diyorlar. Sıkıntıyı bugün Eskişehir'de çektim tuv türke giderken yine motor sari arıza lambası yandı ve motorunuzu kontrol ediniz ikazı çıktı yine arabayı çektirdik Eskişehir birmotta lamda arızası kadu sensör arızası yani. Serviste değiştirdiler. İlk arıza Olduğunda da değiştirmeleri gerekiyormuş Çünkü sensör tamiri olmaz dediler ilk arızada servis raporunda sensör un elektriksel normal değerinde ölçüldüğü belirtiğin de sensör un arızalı olduğu ve ilk seferinde değişmesi gerektiğini Yatağan daki turmak servisinin değiştirme yerine temizleyerek başından savma işlemi yapmıştır. Eskişehir'deki Birmot taki sensör değiştiren aykut usta değişen parçayı getirip göstermiştir. Bana turmak Yatağan servisinde soketin de tamir ettikleri söylemişler lakin bana getirilen sensör un soketinde ustanın da söylemesine göre herhangi bir tamirat yapılmadığını beraber gördük ve resmini çektim sonuç olarak lamda arızası veren sensör ilk arıza yaptığı 18 hazirandan beri 29 hazirana kadar bu süreçte tatlim bolundu stres bir tarafa bu sensör tamir edilmez elektriksel değerleri düşük tespit edilmesine rağmen değiştirmeyen teknik personel dahil olmak üzere genel merkezdeki teknik servisin değişim vermediğini beyan eden emre bey olmak üzere periyodik bakımda gaz filtresini ters takan Bozüyük servisindeki usta olmak üzere turmak Yatağan servisindeki servisindeki tamir ettiğini yalan beyan veren huseyin usta olmak üzere yine aynı serviste beni ve esimi ayakta bekleten konuşma üslubumu ve kendisinden destur almam gerektiğini söyleyen ve bu servisten bu saatten sonra hizmet alamayacağımı söyleyip imali tehdit eden cansu hanim dan beni mağdur mağruru eden tatilimi rezil eden esim ve beni strese sokarak moralimizi bozan kişileri şikayet ediyorum. Yaklaşık 11 gündür rezil olduk

03 Temmuz 2024 14:40

Çağrı merkezinden yukarıda bahsettiğim konular ilaveten turmak Yatağan servisinin servis kabul formu doldurmadan arabamı servise almasının araçta ruhsat yoktu söylemiyle kendilerini savunmaktadır. Aracım ruhsat bilgilerini digital ortamda isteseler gönderirdim. Yasanan sıkıntılarımı dile getirmek yolda 2 defa kalmam servis hatalarını müşteriye yüklemeleri hiç hoş bir durum değil. 2 temmuzda çağrı merkezi üst departmanda ki ekip lideri olduğu öğrendiğim Ozan bey benimle görüştü. Görüşmede bilgilendirme istediğim konular hakkında tarafıma dönüş yaptığını servislerinde sıkıntı olmadığını kendi kurum ve servislerinin prosedür içerisinde hareket ettiklerini beyan ederek benim mağdur olduğum konular hakkında şahsıma bilgi veremeyeceklerini kendileri tedbir alacaklarını söyledi. Konuşmanın sonunda ise bir bakim bedelsiz tarafıma bakim hediye ederek istediğinizi verdim dedi. Benim Ozan beyden böyle bir talebim asla olmadı. Bizim tatilimiz rezil olmuş yolda 2 defa kalmışım. Stresi sıkıntısı yanımıza kar kaldı. Ozan bey ister kullanın ister kullanın ister kullanmayın ben servis bakimi ücretsiz tanımladım dedi. Ben beni mağduriyet yasatan kisiler hakkında tapılan uygulamanın ne olacağını bizlere mağduriyet yasatan kişilerin tespit edilmesi ve bu konuda ise hukuki temize taşımak istiyorum

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Defolu Araba Fiat Egea 1.4 Benzin

03 Haziran 2024 23:26
Fehmi sonuçtan memnun değil

Fehmi
30 Ağustos 2024 15:57
Fiat Egea Kötü Yardımcı Ekipman Ve Yol Yardımı
Hadi sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Yağ Bakımı. Yılı Ya Da 20 Bin Km Hangisi Önce Dolarsa

Hadi