Mümin sonuçtan çok memnun

Fiat Egea 1.4 Yağ Eksiltme

26 Mart 2024 16:04

2022 yılında Fiat markasına güvenerek 2 adet Egea 1.4 fire marka araç aldım ve direk yetkili serviste kendi garantileri altında Landirenzo LPG sistemi taktırarak kullanmaya başladım. Araçlarım 10binde bir hep bakıma yetkili servise girdi ve garantisi devam etmektedir. Aldığım günden beridir her iki aracımda yağ eksiltiyor her 2bin km bir servise gidip ücretsiz bir şekilde ilave ediliyordu. Bu durumu hep kabullenilmesine rağmen 2024 yılı itibariyle ücret talep edilmeye başlandı. Arabalarım garantisi devam ederken her 10 binde bakıma girerken buna ücret vermek zorunda değilim!
Aracımın biri afaki yağ azaltmaya başladı serviste dosya açıldı ve kontroller sonucu sekman atma kararı alındı.
Ben bu kararı kabul etmedim! Üst kapak açılacak pistonlar dağılacak aracımın orijinalliği gidecek bunun sonucunda satarken malı değer kaybı yaşayacağım bu hususları göz önünde bulundurarak sandık motor talep ettim!
Ama o günden beridir ne servis geri dönüş yapıyor her gün müşteri ilgi merkezini aramama rağmen dosyama bakan A**** bey dönüş yapmıyor...
Aracım yatak sararsa bunun sorumlusu kim? Aracımı kullanamıyorum mağduriyetim giderilmiyor!

26 Mart 2024 16:48 (Şikayetten 43 dakika sonra)
30 Mart 2024 14:22

İlgi alakanız sadece arabayı satana kadar! Ne arayan var ne soran kimse ilgilenmiyor alper bey geri dönüş yapmıyor ve ulaşılamıyor. Sadece cevap vermekle olmuyor çözüm sıfır! Pişman oldum aldığıma bu araçları.

02 Nisan 2024 00:06

Yetkili servisin ölçüm yaptığı belge 2 bin km sonra çıkan yağın gramı yazıyor üzerine kaç litre eklendi ondan sonra. Niye çözüm üretmiyonuz sekmandan başka!

21 Mayıs 2024 11:46

Devam eden süreçte gereken her şeyi merkezleri ve servisi gerçekleştirdi. İkame araç verip sandık motor takıldı bu süreç yaklaşık 40 gün sürdü ama araçsız bırakmadılar. Zerre bir masraf ettirmediler sağduyulu oldukları için teşekkürler.

Adem

Maalesef satarken ilgi satış sonrası hizmet maalesef yok

Yani demek ki bu firmanın yetkili servislerine gidip tonla para vermeye de gerek yok bu mağduriyetleri gördükçe Fiat gurubunu şaşkınlıkla izliyorum, gerçekten bu kadar ilgisiz bir marka olamaz bunlar.

Fiat Fiorino Su Eksiltme Problemi

Recep
09 Mayıs 2024 14:42
Fiat Fiorino Su Eksiltme Problemi
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea'nın Yağ Tüketimi Sorunu Ve Servis Deneyimi

İsmail