Sürekli Gıcırdayan Koltuk Ve Çözüm Bulamayan Servis

Sürekli Gıcırdayan Koltuk Ve Çözüm Bulamayan Servis
30 Ekim 2024 15:56

2024 Ocak ayında Sancaktepe Enza Home mağazasından loreta model bir koltuk takımı aldım. Koltuk kurulduktan sonra 2'li olan koltukta bir gıcırtı sesi olduğunu fark ettik. Servisi çağırdık ve ayaklarında sorun olduğunu söylediler. Vidalarını sıkıp gittiler. O gün sorun çözüldü ama bir iki gün sonra yine sesler gelmeye başladı. Sonra yine Yataş servisini çağırdık yine ayaklarının vidalarını sıktılar gittiler. Böyle böyle 5 kere servis çağırdım. 4 kere aynısını yaptılar. 5. Kez geldiklerinde makasta sorun var dediler. Koltuğu tamir için götürdüler. İki gün önce koltuk geldi. Koltuğu kurdular gittiler. Şimdi yine aynı gıcır gıcır ses var. Ben artık aramaya utanıyorum. Yeni koltuk alalım dedik başımıza bela aldık. Servis geliyor. İlgileniyor ama bir çözüm yok.

31 Ekim 2024 08:17 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Ahmet
Ahmet
19 Kasım 2024 09:15

Buraya şikayetimi bildirdikten sonra ertesi günün sabahi Enza Yataş servisi beni aradı. Servis randevusu verildi. Bir teknik ekip gelip inceledi. Birkaç gün sonra sorunlu koltuğu servise götürdüler. İki gün sonra tamir edip getirdiler. İskeleti güçlendirdiklerini söylediler. Koltuk geleli üç gün oldu. Şu anda sağlam duruyor. Herhangi bir ses yok. İnşallah da olmaz.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Sürekli Arızalanan Koltuk Takımı Ve Yetersiz Çözüm Süreci

03 Haziran 2025 22:43
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 14:32
Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 19:03
Mete sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 12:32

Enza Home'dan Aldığım Koltuk Takımı Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti