Enza Home - Teslimat Mağduriyeti Ve İlgisizlik

01 Temmuz 2023 15:24

Merhaba Enza Home Lüleburgaz şubesinden 23.03.2023 tarihinde yatak odası takımı satın aldık. Teslimatı İstanbul Soğanlık kayıtlı adrese yapılacaktı. +90 (212) 800 18 08 numaralı Horoz Lojistik firması bizi aradı. 22 Haziran 2023 tarihinde (öğleden sonra) alınan yatak odası takımının sevkiyatının tarafımıza yapılacağını söyledi ve o tarihe randevu oluşturdu. Aynı numara 22 Haziran günü bir daha arayıp sevkiyat tarih ve saatini 23 Haziran sabah saatleri olarak güncelledi ve bu tarih üzerinde mutabık kaldık. Fakat maalesef o tarihte ne bizi aradılar ne de bizim aramalarımıza yanıt verdiler. Bu nedenle sevkiyat tarafımıza gerçekleşmedi. Sonrasında uzun bir süre muhatap olabileceğimiz kimseye ulaşamadık. Enza Home ulaştığımızda ise Horoz Lojistik ile irtibata geçmemizi talep etti, kendimiz ilgilenmek zorunda kaldık. Horoz Lojistik’ya da çok zor ulaştık ve bize ‘müsaitlik durumu olmadığından başka tarihe erteleneceği’ notu düşüldüğünü söyledi. Enza Home müşteri hizmetleri ise yardımcı olamayacaklarını ortalama 1 ay boyunca teslimat gerçekleşmeyeceğini belirtti. Sebebi ise sistem değişikliğiymiş. Düğün tarihimizi geçtiğini, mağduriyetimizi belirttik fakat hiçbir ilgi ve olumlu yaklaşım göremedik.
Bizimle muhatap olan kimse yok ve kesinlikle böyle bir hizmetin kabul edilebilir bir yanının olmadığını düşünüyoruz. Lütfen konuyla alakalı en kısa zamanda ilgililerle görüşülüp bizlere dönüş sağlanmasını ve mağduriyetimizin yine en kısa zamanda giderilmesini rica ediyoruz.

05 Temmuz 2023 16:58 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Korhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 15:07

10 Temmuz 2023 16:03

04 Temmuz 2023 13:42
Sena sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 11:55

03 Temmuz 2023 16:24