Metin sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 00:34

Enterprise'dan uzun süredir araç kiralamaktayım, 30.09.2024 tarihinde, Ankara Anatolium AVM deki ofislerinden 5 günlük 34 gkl 894 Plakalı aracı kiraladım, teslim etme esnasında sağ ön çamurlukta teslim alırken göçük ve hasar vardı aracın ayrı kısımların da da ufak tefek hasarlar vardı. Bu teslim alma formunda da zaten resimlerde mevcut. Dönüşte serçe parmak tırnağı kadar ufak iki adet siyah nokta kadar bir hasar fark ettim. Kullanım esnasında herhangi bir kaza vs yaşamadım. Sağ ön çamurlukta teslim aldığımda zaten bir göçük ve hasar vardı aşırı rahatsız etmediği için resimleri de çekildiği için o hali ile teslim aldım.
Sonradan fark ettiğim iki nokta için benden tam tamına 12.379.20 TL hasar ve araç değer düşüm bedeli adında tahsil ettiler.
İnanamıyorum, tamponun kendisi kaç tl. Plastik bir aksam olan bir tamponda nasıl bir hasar oluşmuş olabilir.
Tamamen haksızlığa uğradım, bu haksızlığa uğramam beni Enterprise firmasına bakış açımı son derece olumsuz bir düşünce oluşturdu. Bu durumu her türlü sosyal medya ve ortamda paylaşmayı düşünüyorum.
Daha önce bir problem yaşamadığım bu firmada devamlı personel sirkülasyonunun olması, işinin ehli olmayan kişilerin ihmallerin vs bir çok nedenin de etken olduğunu düşünüyorum.
Elimde tüm evraklar mevcut yapılan bu haksızlığa sessiz kalmayacağım.
Tüm kiralama yapan yapacak kişilerin de bu konu hakkında bilgi sahibi olmasını istedim.

Saygılarımla.

Enterprise Hatalı İşlem Nedeniyle Haksız Kara Listeye Alındım

İsmail
09 Ağustos 10:04
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
28 Nisan 00:31
Kötü Araç Durumu Ve Yetersiz Yol Yardımı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Müşteri Can Güvenliğini Düşünmüyor.

Sedat
06 Ağustos 2024 12:01

Bilgilendirme Yapılmadan Ek Ücret Talep Edilmesi Ve Haksız Ücret İtirazı

29 Nisan 19:41
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Prime Kaskosu Hiçbir İşe Yaramıyor

Osman