Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Müşteri Can Güvenliğini Düşünmüyor.

06 Ağustos 2024 12:01

Merhabalar, 14-25 Temmuz 2024 tarihlerinde Enterprise oto kiralama Ankara ofisinden araç kiraladım. Aracı normal şartlarda uzun yol yapacağım için dizel seçeneğini aldım ve ona göre de para ödedim. Ancak araç benzinli olarak verildi. Bu da yetmiyormuş gibi araç yolda motor arızası verdi ve beni en yakın oto servisine yönlendirdiler. Ben de yol güzergahımı ona göre değiştirdim ve en yakın oto servisi olan Konya'ya gitmek zorunda kaldım. Konya'da bana aldığım yakıttan kaynaklandığı söylendi ve ben yola devam ettim ancak aynı motor arızası 50 km sonra tekrar yandı. Tekrar firmayla iletişime geçmeme rağmen bana geri dönüş yapılmadı ve bu arabayı bu şekilde 1 hafta kullanmak zorunda kaldım. Bu da yetmiyormuş gibi aracın sol arka kapısı kapalı olmasına rağmen açık ikaz ışığı yanmaya başladı. Aracı 25 Temmuz'da Dalaman Havaalanı'na teslim ettiğimde, oradaki çalışan bana Ankara ofisinin bilerek arızalı aracı bana verdiğini söyledi çünkü ben aracı Ankara'da alıp Dalaman'a bıraktım ve bunun için ekstra para verdim. Şimdi:
1) Dizel yakıt farkını nasıl alacağım? Çünkü dizel farklı yakıyor, benzin farklı yakıyor.
Bu 11 günde 5 farklı il gezdim ve uzun yol yaptım.
2) Özellikle Konya'dan sonra seyahatlerimi kısıtladım.
3) Kapı arızası nedeniyle özellikle yabancı uyruklu eşim aracı kullanamadı. Tüm bunlardan sonra firmayı arayıp bildirmeme rağmen bir geri dönüş bile yapılmadı. Tüm bunlar göz önüne alındığında mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

06 Ağustos 2024 11:55
enterprise-musteri-can-guvenligini-dusunmuyor-2.jpg
enterprise-musteri-can-guvenligini-dusunmuyor-1.jpg

Benim kiraladığım araç bu ve iki araç arası alınan fiyat farkı

08 Ağustos 2024 02:28

Bu da kiralamış olduğum aracın ekran görüntüsü

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Kavacık Ofis İlgilenmiyor

15 Mayıs 2024 01:45
Mahmood sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Haksız Hasar Faturası Ve Müşteri Mağduriyeti

Mahmood
08 Temmuz 2025 11:49
Enterprise Haksız Hasar Faturası Ve Müşteri Mağduriyeti
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Araçla Otoyolda Mahsur Kaldık, İletişimsiz İcra Takibiyle Mağdur Edildik

Selçuk
07 Mayıs 2025 18:08