Yasin
10 Ekim 2024 10:12

Babam 09.02.2023 tarihinde vefat etti. Vefatından sonra titizlikle tüm bankalara olan borcunu kapattım ve buna Enpara.com kredi kartı da dahildir. Hatta hatırladığım kadarıyla Konya'daki QNB Finansbank şubesine de giderek Enpara.com hesabını ve borcunu kapatmak istediğimi söylediğimde bana "Biz buradan yapamıyoruz, hatta sizin de borcunu tamamen ödedikten sonra ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, böyle kalsa da problem yaratmaz" gibi bir cümle kullandılar. Ben de bunlara güvenerek resimdeki işlemleri yaptım. Resimlerde de görüleceği üzere vefatından sonra 14.02.2023 tarihinde babamın hesabına 558,20 TL para transferi yapıp aynı gün 560,16 TL'lik kredi kartı borcunu ödememe ve aynı şekilde 15.03.2023 tarihinde babamın hesabına gönderdiğim para transferi sonrası 564,32 TL kredi kartı borcunu ödeyerek Enpara.com kredi kartı borcunu tamamen kapatmıştım. Daha sonrasında QNB Finansbank yetkililerin sözüne güvenerek ekstra bir şey yapmama gerek olmadığını düşündüm. Ancak şu anda yaklaşık 2 sene önce vefat etmiş birine kendilerince bir borç çıkartmışlar ve ödeme yapılmaması halinde icra takibi başlatacaklarını iddia eden tehdit mesajları gönderiyorlar. İcra takibine dair uydurduğunuz ihtar kağıdını mezarına mı göndereceksiniz bunu merak ettim? Bu saçmalığın en sonunda çözümlenmesini talep ediyorum.

10 Ekim 2024 10:36 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

15 Ekim 2024 10:16

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 15/10/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Dilerseniz, görüşlerinizi iletebilirsiniz. Sevgilerimizle, Enpara.com

Beste
14 Kasım 2023 00:41
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vefat Eden Babamın Hesabındaki Paraya Ulaşamıyorum

Hasan
04 Ekim 2024 20:47
Vefat Eden Babamın Hesabındaki Paraya Ulaşamıyorum

QNB Finansbank Bankacılık Sorunları Ve İletişim Eksikliği

29 Nisan 2024 13:58

Ömer
08 Nisan 2025 02:36
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
08 Aralık 2023 20:00