Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Enpara'nın Düşen Döviz Limiti Ve Yetersiz Hizmet

11 Eylül 2024 20:47

Enpara adlı kurum ayrı bir kurumdur. Aynı şikayet değildir. Ve bu olay şimdi gerçekleşmiştir. Enpara döviz çekme limitini 285 dolara sabitlemiş, 10 bin tl karşılığına göre işlem yapılıyor diyor. 10 bin tl mi kaldı kaç senedir? Dolar artıyor. Siz tl'ye sabitliyorsunuz. Bu dolar çekme limiti gittikçe düşecek. Bu kadar mı vizyonunuz yok?

Müşterilere zulüm ediyorsunuz. ATM 100 ve katları çekilebilir diyor. Yani çekebileceğin gene en fazla 200 dolar oluyor. Oturduğum yere yakın dolar çekilebilen 1 ATM var ve en fazla 200 dolar çekilebiliyor ama ATM'de dolar yok. Kaç km ötedeki başka yere yönlendiriyor.

Koskoca ilçede 2 ATM'leri var. Müşteri hizmetlerini arayıp söylüyorsun, yardım etmemek için bir yerlerini yırtıyor arkadaş. Bu numarayı arıyorsam yardım beklediğim için arıyorum. Kayıt aç bir şey oluştur. Sen bir şey yapamıyorsan kim yapacak? Enpara, insanı ihtiyacı olduğunda yardım etmeyip çıldırtıyor.

12 Eylül 2024 08:42 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

12 Eylül 2024 16:44

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 12/09/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

12 Eylül 2024 19:28

Koskoca ilçede 2 bankamatiğe yönlendiriyorlar, buna çözüm var mı? Yok. 10 bin tl karşılığı 285 dolar döviz çekme limitine sabitlenmiş buna çözüm var mı yok. Zaten 100 ve katları çekilebiliyor, 200 dolar limit. Gene çözüm yok. ATM'De dolar yok, arkadaşlar bankamatiğe 2850 dolar yüklemiş çok sağ olsunlar. Çözüm merkezine yazıp deyin duruyorlar, ben arıyorum yazmak istemiyorum.

Şehriban
06 Aralık 2024 12:27
Ortak ATM'de Kaybolan Para Ve İki Bankanın İlgisizliği
Ortak ATM'de Kaybolan Para Ve İki Bankanın İlgisizliği
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
07 Mayıs 2024 14:30

Govher
19 Mayıs 2024 03:10
Merve sonuçtan hiç memnun değil

ATM'de Kaybolan Para: Denizbank Ve Enpara'dan Çözüm Bekliyorum

Merve